Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Αλεξάνδρα στην αγκαλιά του Μάρκου, αλλά γεμίζει ενοχές… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Οι ημέρες περνούν, αλλά η Μαργέτα παραμένει εξαφανισμένη. Όλοι πιστεύει πλέον πως ίσως έχει χάσει τη ζωή της. Παρόλα αυτά, το πτώμα της παραμένει αγνοούμενο, και μέσα στις καρδιές τους διατηρείται μια μικρή ανάσα ελπίδας.

Ο Ιάσονας, ο οποίος παλεύει με τα δικά του εσωτερικά τεράστια σφάλματα μεταμορφώνεται. Με τον θάνατο της μητέρας του ως αφορμή, αρχίζει να αναπτύσσει καινούργιες πτυχές του χαρακτήρα του, γεμάτος καλοσύνη και κατανόηση για τους άλλους. Ακόμη και η σχέση του με τον Στέφανο βρίσκει ισορροπία, κάτι που θα έκανε τη Μαργέτα ευτυχισμένη.

Αντίθετα, ο Στέφανος εξαντλείται από τον πόνο. Αισθάνεται ότι η ευτυχία που αναζητούσε όλη του τη ζωή του έχει ξεφύγει από τα χέρια του, και τώρα επιζητεί μόνο εκδίκηση για τον χαμό της αγαπημένης του. Ο Μάρκος ανησυχεί βλέποντας τον να βυθίζεται σε μια επικίνδυνη θλίψη και βρίσκει στην Αλεξάνδρα ένα στήριγμα, αφού κι εκείνη υποφέρει.

Το γεγονός ότι οι δυο τους στηρίζονται αμοιβαία τους κάνει να υποκύψουν. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν περισσότερο την ψυχρότητα που υπήρχε ανάμεσά τους και επιτρέπουν στο πάθος να τους κατακτήσει. Παρόλα αυτά, οι ενοχές τους κατακλύζουν.

Ιδιαίτερα η Αλεξάνδρα αντιλαμβάνεται ότι έχει οδηγήσει τον εαυτό της και πάλι σε αδιέξοδο. Δεν μπορεί να αντισταθεί στον Μάρκο, αλλά ταυτόχρονα αισθάνεται υποχρεωμένη να στηρίξει τον σύζυγό της καθώς αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής του. Το κενό που άφησε πίσω η Μαργέτα είναι αδύνατο να γεμίσει, και η Αλεξάνδρα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, νιώθει το βάρος της ευθύνης που έχει στον ώμο της. Αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να αναλάβει τη θέση της στο κτήμα, γεγονός που την βασανίζει ακόμα περισσότερο.