Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο, περνώντας δεύτερη ανάκριση για τα οράματα της.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επεισόδιο 30

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Μάρκος επισκέπτεται τη Θεοφανώ στο μοναστήρι και θα την απογοητεύσει για δεύτερη φορά. Ένα όραμα, θα δείξει στη Θεοφανώ τον δολοφόνο του βρέφους..

Η Μάγισσα 28/11 Επεισόδιο 30
Η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο, περνώντας δεύτερη ανάκριση για τα οράματα της, αυτή τη φορά απ’ την οικογένεια των Λασκαραίων καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι την θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση.

Ο Αντρέι θα μάθει κάτι για τον Τζανέτο που θα τον αναστατώσει, ενώ η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον προδότη του πύργου της. Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο οδηγείται σε αδιέξοδο.

Ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μ’ έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.