Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Πέτρος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση και εκτός εαυτού. Η Ειρήνη, έχοντας περάσει μια καυτή νύχτα με εκείνον, και θα χάσει τη χαρά της στη συνέχεια. Ο Ιπποκράτης θα εμφανιστεί απρόσμενα στο σπίτι του Στελή, αναζητώντας εξηγήσεις από τους δύο.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κοιμήθηκες με ένα φονιά

Αντιμετωπίζοντας τον Ιπποκράτη, ο Πέτρος θα ζητήσει να αφήσει εκτός την Ειρήνη, λέγοντας του ότι ότι έχει βρει το εύκολο θύμα. Τους ρωτάει πόσο καιρό γίνεται αυτό πίσω από την πλάτη του και ο Πέτρος του ζητά να αφήσει την Ειρήνη έξω απο αυτό. Μάλιστα θα του πει ότι δε μιλάει με δολοφόνους και θα στραφεί στην Ειρήνη για να την πάρει κακήν κακώς. Τότε εκείνη του λέει ότι δεν ξέρει τι λέει και τι σχέση έχει ο Αντώνης με φόνους. Τότε ο άντρας της θα της αποκαλύψει πως αγνοεί την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που θεωρεί φίλο της.

Οι φωνές τους θα είναι ολοένα και πιο δυνατές, προκαλώντας ανησυχία στον Στελή όταν θα επιστρέψει σπίτι και έκπληκτος θα τους βρει να τσακώνονται. Καθώς προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, θα καλέσει τους δύο άντρες να σταματήσουν τον καβγά τους. Σε απάντηση, ο Πέτρος θα απαιτήσει να μάθει την τύχη του τετραδίου με τις φόρμουλες, ενώ η Ειρήνη θα ζητήσει απο τον Ιπποκράτη να της πιεί την αλήθεια.

Η ανακάλυψη της αλήθειας θα προκαλέσει κύματα συναισθημάτων, καθώς η Ειρήνη θα αισθανθεί προδομένη και εκμεταλλευμένη. Ο Πέτρος, τελικά, θα αποφασίσει να μοιραστεί με την Ειρήνη τη ζωή του. Παράλληλα, στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο μικρός Ορφέας θα αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του Αντώνη, αναδεικνύοντας έτσι τα μυστικά που σκεπάζουν το παρελθόν του Πέτρου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ