Ο Πέτρος αναρρώνει από την επίθεση της Φανής και συνειδητοποιεί την κλοπή των λιρών. Παράλληλα, ο Κλέωνας συλλαμβάνεται υπό την κατηγορία εμπλοκής σε παράνομες δραστηριότητες, ενώ προσπαθεί να ειδοποιήσει τον Μάκη για ένα κρίσιμο γεγονός. Ο Άγγελος δεν μπορεί να παρευρεθεί στο επίσημο δείπνο με τη Βάσω, αφήνοντας την ανήσυχη για την απουσία του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Ο Πέτρος προσπαθεί να επισκεφτεί την Ειρήνη στην κλινική, αλλά ο Στελής τον εμποδίζει λόγω των επιθυμιών της Ειρήνης. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Στελή τις ύποπτες ενέργειες του Ιπποκράτη, κερδίζοντας την ευκαιρία για μια κλεφτή ματιά στην Ειρήνη.

Η Βάσω, ανησυχώντας για τον Άγγελο, ενημερώνεται τηλεφωνικά για τον αναπάντεχο λόγο της απουσίας του, ενώ ο Πέτρος διαχειρίζεται τα συναισθήματά του για την Φανή, αποφασίζοντας να αφαιρέσει τα προσωπικά της αντικείμενα από τον χώρο του.

Ο Μάκης και ο Θέμης οργανώνουν μια επίθεση εναντίον του Παντελίδη με εκρηκτικά, αλλά η παρουσία του μικρού Ηλία δημιουργεί μια τραγική ανατροπή, θέτοντας σε κίνδυνο το σχέδιό τους.