Σασμός εξελίξεις – Οι αστυνομικοί παραμένουν άναυδοι καθώς ανακαλύπτουν κάτι αναπάντεχο στο βουνό όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Γιώργος σκοτώνεται με το εισαγγελέα για τις ευθύνες που του επιρρίπτει.

Σασμός εξελίξεις – Γίνονται μαλλιά κουβάρια

Ο Γιώργος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και κατηγορεί τον εισαγγελέα Γιακωβάκη για μη διαθεσιμότητα αποδεικτικών στοιχείων προς το πρόσωπο του και ότι τον κατηγορεί άδικα. Ο Χρήστος, εκνευρισμένος, αποφασίζει να αλλάξει τακτική και να απαλλαγεί από την επιθετικότητά του. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Αντώνης επαναφέρουν την ειρήνη στη σχέση τους, ενώ η κατάσταση της υγείας του Αστέρη παραμένει αβέβαιη, προκαλώντας ανησυχία στην Αργυρώ, η οποία δεν γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Παράλληλα, η Κατερίνα εμπλέκεται περισσότερο με το μωρό, ενώ όλοι στο χωριό προσπαθούν να βρουν τρόπους να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσο αυτή όσο και ο παπα-Μιχάλης. Εν τω μεταξύ, η Εύα φαίνεται να χάνει ολοένα και περισσότερο τον έλεγχο, χάνοντας τη στήριξη ακόμα και των πιο δεμένων φίλων της. Η Θοδώρα αποφασίζει να διεκδικήσει τον Γιώργο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαλύσει το ραντεβού του με την Εύα. Μια μέρα, εμφανίζεται στο Τμήμα αστυνομίας κλαίγοντας και δηλώνοντας ότι της έκλεψαν το πορτοφόλι. Ο αστυνομικός ξεκινά τις διαδικασίες και ταυτόχρονα προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Ταυτόχρονα, ακυρώνει το ραντεβού της με την Εύα και αυτή αρχίζει να σκέφτεται διάφορα πράγματα. Οι ώρες περνούν και επειδή είναι αργά για να επιστρέψει στο σπίτι της, ο Γιώργος προτείνει στη Θοδώρα να περάσει τη νύχτα στο δικό του. Το επόμενο πρωί, η Εύα παρατηρεί την Θοδώρα να βγαίνει από το σπίτι του Γιώργου και, έξαλλη, την απειλεί να μείνει μακριά του. Στη συνέχεια, δίνει εντολή να της κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου!

Ανυποψίαστη, η Θοδώρα επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και ξεκινά… Λίγο αργότερα, βγαίνει στο δρόμο και τραυματίζεται, καθώς τα φρένα του οχήματός της αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν. Τη βρίσκει ο Τηλέμαχος και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Κατά την κατάθεσή της στον Γιώργο, υπονοεί ότι πίσω από το ατύχημα μπορεί να βρίσκεται η Εύα, διότι την είχε απειλήσει. Ο Γιώργος δείχνει να συμφωνεί με αυτή την υπόθεση και υπόσχεται να την προστατεύσει. Έτσι, το πρώην ζευγάρι βρίσκει ξανά τον δρόμο του προς την επανασύνδεση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ