Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Μιχαήλ αναζωπυρώνει το πάθος του για την Αναστασία, δημιουργώντας νέα προβλήματα. Ο Κανέλλος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Μιχαήλ – Κανέλλος στα μαχαίρια

Καθώς οι δυο αυτές προσωπικότητες οδηγούνται στα άκρα κάθε μέρα, ένας νέος εκδικητικός κύκλος φαίνεται να επιστρέφει. Παρά ταύτα, ο Αντρέι δεν έχει ακόμα πει την τελευταία του κουβέντα. Η Δαμιανή αποφασίζει να προδώσει τους Λασκαραίους και να σταθεί στο πλευρό του Τζανή. Ο Τζανής, που έχει ήδη συμμαχήσει με τον Σπήλιο, και οι Γερακάρηδες, με τη βοήθεια της Δαμιανής, καταλαμβάνουν τον πύργο των Λασκαραίων, σπέρνοντας τον τρόμο.

Παράλληλα, ο Μιχαήλ και ο Μάρκος καταφέρνουν να ξεφύγουν και να βρουν καταφύγιο στις σπηλιές. Ωστόσο, ο Κανέλλος εγκλωβίζεται στον πύργο και βιώνει τραγικές στιγμές. Η Δαμιανή και ο Τζανής δίνουν εντολή να τον κλείσουν στο μπουντρούμι. Εκείνος συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα που αγάπησε δεν ήταν αυτό που φαινόταν, αλλά πολύ σκληρή και αδίστακτη. Η δική της προδοσία τον πονάει περισσότερο από του ανιψιού του. Τα όσα θα βιώσει στα μπουντρούμια θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές του και μετά απο αυτό το κακό δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ