Ο Σωτήρης για ακόμα μία φορά ζητάει χρήματα από τον Ιπποκράτη με την υπόσχεση να μην τον ξανά ενοχλήσει, κι εκείνος αναγκάζεται να του δώσει. «Θα στο ξεπληρώσω το καλό που μου κάνεις, αλήθεια… Κλέβω όσες τσάντες θες, κι από τη γυναίκα σου, κι απ’ τη μάνα σου άμα λάχει», του λέει ο Σωτήρης κι εκείνος αγριεύει τον αρπάζει και τον κολλάει στον τοίχο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

«Τη γυναίκα μου δε θα την ξαναπιάσεις στο στόμα σου! Κι αν τολμήσεις να ξαναπατήσεις στο γραφείο μου, θα σε πάρουν τέσσερις από ‘δω μέσα! Ξηγηθήκαμε; Μη σε ξαναδώ ποτέ. Δε θες να μάθεις τι είμαι ικανός να κάνω για να μη μου χαλάνε την ησυχία κάτι τύποι σαν εσένα», τον προειδοποιεί ο Ιπποκράτης και ο Σωτήρης κατατρομαγμένος φεύγει…

Φεύγοντας όμως από το γραφείο του Ιπποκράτη πέφτει πάνω στον Άγγελο, ο οποίος τον στριμώχνει. «Εσύ στην ταβέρνα δεν μας είπες για τη γυναίκα του; Για εκείνη την τσάντα…; Ο Πανόπουλος δε σε έβαλε να κλέψεις τη γυναίκα του; Έτσι δεν μας είπες; Αλήθειες έλεγες! Ήταν κι ο φίλος μου μπροστά, τα άκουσε όλα. Επέμενες ότι σε έβαλε να κλέψεις την ίδια του τη γυναίκα!», του θυμίζει, αλλά ο Σωτήρης αρνείται τα πάντα.

Κι ενώ ο Γιώργης μαζεύει τα πράγματα του έτοιμος να υποβάλει την παραίτηση του, ο Θάνος του δείχνει τη συνέντευξη του Βασιλείου κι εκείνος τα χάνει βλέποντας την υπογραφή του Θάνου.

«Για να τιμήσουμε τον κύριο Βασιλείου… Να φαίνεται ότι ασχολήθηκε με τη συνέντευξή του ολόκληρος διευθυντής σύνταξης..Το είπα και στο δικηγόρο του που πήρε πρωί πρωί να με φοβερίσει..», του λέει ο Θάνος κι εκείνος πιστεύει ότι με την κίνηση αυτοί θα κυνηγήσουν, αλλά και θα απολύσουν και τους δύο.

«Άμα έρθει εκείνη η ώρα, θα δούμε τι θα κάνουμε. Ένα ένα τα προβλήματα. Προς το παρόν πήγαινε τα πράγματά σου πίσω. Δε θα χωρίσουν ακόμα οι δρόμοι μας», του τονίζει και Γιώργης με συγκίνηση αποφασίζει να μείνει τελικά στην εφημερίδα.