Το προξενιό της Ιουλίας: Στο νοσοκομείο, η Στάσα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Γρηγόρη, αποφασισμένη να του απαγορεύσει να δει την Ιουλία, η οποία από την πλευρά της, δεν υποκύπτει στις πιέσεις της μητέρας της να δεχτεί το προξενιό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Αναζητά απεγνωσμένα το όπλο

Παράλληλα, η Κυριακούλα επιμένει στον Στασινόπουλο, ο οποίος αναζητά απεγνωσμένα το όπλο, να αφήσει ελεύθερο τον Στράτο, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις εναντίον του.

Ο Γρηγόρης εμπιστεύεται την Αλεξάνδρα το δίλημμα του:. πρέπει να καταγγείλει τον πατέρα του στις αρχές ή να κρατήσει τα μυστικά της οικογένειάς του. Νιώθει παγιδευμένος ανάμεσα στον έρωτά του για την Ιουλία και την ευθύνη που απέναντι στους δικούς του ανθρώπους.

Την ίδια ώρα, η Βαγγελίτσα αποκαλύπτει στον πατέρα της το ατόμου που μαρτύρησε για τη σχέση της Ιουλίας και του Γρηγόρη στον Ρήγα. Σύντομα, ο Κωστής Στασινόπουλος ετοιμάζεται να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Αλεξάνδρα, με σκοπό να σώσει τον αδελφό της, αποκαλύπτει στο Δημητρό το σκοτεινό μυστικό που έχει κρατήσει κρυφό.