Αργυρώ και Αστέρης επιστρέφουν εσπευσμένα στην Άνω Ποριά…Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Οι νέες εξελίξεις που έρχονται τη σειρά «Σασμός» του ALPHA, προκαλούν ταραχή στον Αστέρη και την Αργυρώ.

Αναζητώντας την Αργυρώ, ο Αστέρης συνειδητοποιεί ότι το πρόβλημά τους οφείλεται στη συμπεριφορά του. Η Αργυρώ και το παιδί τους είναι όλη του η ζωή. Φτάνοντας στην Αθήνα και στο σπίτι που του είπε η Μαρίνα, δηλαδή στης Αγγέλας, ζητά να μιλήσει με την Αργυρώ, αλλά εκείνη αρνείται. Ωστόσο ο Αστέρης θα παραμείνει εκεί μέχρι να μιλήσουν, κι έτσι η Αργυρώ αναγκάζεται να τον δεχτεί. Μέσω του ανοιχτού διαλόγου, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τις σχέσεις τους και τα μυστικά και η πικρίες που τους έχουν απομακρύνει έρχονται στο φως.

Η αγάπη όμως που τους συνδέει είναι πιο δυνατή από όλα όσα τους χωρίζουν και αποφασίσουν να είναι πάλι μαζί κι όσο βρίσκονται στην Αθήνα, απολαμβάνουν πολύτιμες στιγμές μακριά από τις οικογένειες τους.

Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα μετατρέπει την ηρεμία τους σε αναστάτωση. Αναγκάζονται να επιστρέψουν εσπευσμένα πίσω στην Κρήτη καθώς λαμβάνουν την είδηση για την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού. Ενώ όλοι τους υποδέχεται θερμά, η Βασιλική αρνείται να δει την Αργυρώ, κάτι που αγχώνει την Καλλιόπη. Από την άλλη, η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να μην έχει καμία επαφή με τους Σταματάκηδες και μάλιστα το ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη.