Στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» του MEGA, έρχονται μαγευτικές στιγμές για την Αθηνά, η οποία προκαλεί χαρά σε όλους αυτούς που την αγαπούν, εκτός από έναν άνθρωπο που νιώθει ότι την χάνει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Τα πράγματα στην ζωή της Αθηνάς αρχίζουν να ανατρέπονται με την άφιξη του Τζον στη Μάνη. Η έλξη που αισθάνεται για αυτόν είναι αμέσως αντιληπτή. Από την άλλη, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά και την προσωπικότητα της. Έτσι η επαγγελματική τους σχέση μετατρέπεται σε ένα πιο ερωτικό δεσμό.

Οι συναντήσεις τους δεν περιλαμβάνουν μόνο δουλειές, καθώς υπάρχει μια εμφανής φλόγα μεταξύ τους που εκδηλώνει τα αισθήματά τους, κάνοντας τους να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Ο Ισίδωρος που αντιλαμβάνεται τον βαθύτερο δεσμό τους, τους καλεί για δείπνο σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV και οι ματιές που ανταλλάσσουν ο Τζον και η Αθηνά τα λένε όλα.

Στο μεταξύ, η Φιλιώ, που καταλαβαίνει ότι ο Τζον μπήκε στην καρδιά της Αθηνάς, πιστεύει ότι έχασε την αποκλειστικότητα της και με την στάση της της δυσκολεύει τη ζωή. Ωστόσο, η Αθηνά κάνει κάθε προσπάθεια να ξεπεράσει τα εμπόδια που συνεχώς της βάζει η Φιλιώ, επιτρέποντας στη σχέση της με τον Τζον να εξελιχθεί.

Σε κάποια στιγμή, η Αθηνά στη «Γη της Ελιάς», αποφασίζει να καλέσει σε δείπνο στον Τζον. Εκεί, ο Τζον εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να εκφράσει τα αισθήματά του. Όταν, όμως, ο Λυκούργος εμφανίζεται απρόσμενα καθώς έμαθε για το δείπνο και ήθελε να πάρει έναν μεζέ κρυφά από την Χάιδω, τους διακόπτει.