Η νέα υπόθεση φέρνει σε αντιπαράθεση Άννα και Αγγελική… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Οι έρευνες για την ανεύρεση του υπευθύνου για τη δολοφονία του Άκη συνεχίζονται, και φαίνεται πως ο Δημήτρης και ο Ανδρέας έχουν εντοπίσει τον πιθανό δράστη. Όμως παρά το γεγονός ότι εκείνος παραδέχεται την ενοχή του, όλα παίρνουν άλλη τροπή κατά την αυτοψία, καθώς αποδεικνύεται ότι ψεύδεται.

Στο μεταξύ, η Άννα και ο Σωτήρης προσπαθούν να βγάλουν από το κρατητήριο τον φίλο της, τον Φαίδωνα. Υπάρχουν υποψίες ότι εκείνος μπορεί να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της συντρόφου και του παιδιού του, και προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Οι σχέσεις της Αγγελικής, η οποία αναλαμβάνει την υπόθεση και της Άννας, που υπερασπίζεται τον Φαίδωνα, ταράζονται, αφού οι αντίθετες απόψεις βάζουν σε κίνδυνο την φιλία τους. «Ο πελάτης σου ψεύδεται. Λέει ότι έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε το πρωί. Όμως το σύστημα παρακολούθησης κατέγραψε ότι έφυγε την προηγούμενη το βράδυ», την ενημερώνει η εισαγγελέας, όμως αργότερα ο Φαίδωνας ισχυρίζεται στην Άννα ότι είναι αθώος.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η υγεία του Νίκου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, και οι γυναίκες της οικογένειας προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο, χωρίς να αντιληφθεί η Άννα το παραμικρό. Όμως εκείνη βλέπει την Χρύσα να έχει στα χέρια της μια σακούλα φάρμακα. «Πες μου τι μου κρύβεις», την ρωτά, αλλά δεν παίρνει απάντηση.

Τότε, η Άννα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, μπαίνει στο δωμάτιο και βλέπει τον Νίκο σε άθλια κατάσταση και η μάνα της με την αδερφή της βρίσκουν στα γρήγορα μια δικαιολογία. Ωστόσο, τελικά αναγκάζονται να πουν κάποια πράγματα, αλλά όχι για τον φόνο. «Πήγαινε γυρεύοντας», της λένε και η Άννα έξαλλη φωνάζει: «Γιατί δεν μου το είπατε;» .