Αυτή την εβδομάδα η σειρά του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα“, είναι πλήρης ανατροπών. Η Δαμιανή προσπαθεί να θέσει τέλος στη σχέση της Μεταξίας με τον Τζανή.

Ο Τζανής σχεδιάζει αψυχολόγητα να απαλλαγεί από την Θεοφανώ, με τη βοήθεια των Τριβολαίων, ωστόσο, τα σχέδια του δεν θα καταλήξουν όπως προγράμματιζε.

Το χάρισμα της Θεοφανώς είναι πλέον γνωστό σε όλους, προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών, με τους κατοίκους να ζητούν την απομάκρυνσή της. Αυτό θέτει τον Μάρκο σε δύσκολη θέση. Αν και δεν θέλει να στείλει εκτός την κοπέλα που λατρεύει, πολλοί τον πιέζουν να κάνει το ακριβώς αντίθετο, όπως ο Μιχαήλ και η Δαμιανή.

Το πλήθος που έχει μαζευτεί έξω από τον πύργο θα ξεκινήσει να απαιτεί την αποχώρηση της Θεοφανώς. Αυτό κάνει τον Μιχαήλ να παρακαλεί τον γιο του, να τον ξανακάνει αρχηγό. Ο Μάρκος όμως δεν συμφωνεί με αυτό και έτσι πατέρας και γιος βρίσκονται σε ανταγωνισμό και ο πύργος των Λασκαραίων διχάζεται.

Εν τω μεταξύ, η Δαμιανή ανακαλύπτει ότι ο Τζανής και η Μεταξία ξαναέρχονται σε επαφή και διατυμπανίζει στο γιο της την απόφασή της να τους χωρίσει, ανεξάρτητα από την θέλησή τους.