Ο Παράδεισος των Κυριών Επόμενα Επεισόδια: Ο Σίμος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μυστηριώδη συμπεριφορά της Αμαλίας και αποφασίζει να της το εκφράσει ανοιχτά. «Μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε, αν πρόκειται η σχέση μας να παραμείνει κρυφή;», τη ρωτάει, αλλά η απάντηση της Αμαλίας τον ξαφνιάζει: «Τότε πρέπει να το πούμε σε όλους», του λέει και τον φιλάει μπροστά στα μάτια της Μιράντας, του Ντίνο και του Μάρκου.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος συναντά τη Δωροθέα, έχοντας άσχημες διαθέσεις, αλλά κι εκείνη δεν διστάζει να τον εκβιάσει ευθέως: «Αν δεν μου δώσεις πίσω την περιουσία θα σε πάω στην αστυνομία. Έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται για τους φόνους που έχεις κάνει», του λέει, δείχνοντας του το κουτάκι με τα κοσμήματα.

Ο Χρήστος εξοργίζεται, ξεσπάει και ξεκινά να την χτυπάει. Πιάνονται στα χέρια και, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Χρήστος να αρπάζει το κουτάκι και να το πετάει στο τζάκι. Κατά τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου, οι αστυνομικοί εισβάλλουν στον χώρο και η Δωροθέα τους φωνάζει: «Τι κοιτάτε; Έχετε μπροστά σας έναν δολοφόνο!».