Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη βάφει τα χέρια της με αίμα

Αν και η Άννα έχει αφήσει πίσω τον εφιάλτη της απαγωγής της, αναπάντεχες εξελίξεις έρχονται να ταράξουν ξανά την ηρεμία της. Όλα ξεκινούν όταν ο Θοδωρής μαθαίνει πως ο Άκης σχεδιάζει να το σκάσει. Αμέσως, μαζί με την Λίνα και την Δανάη, τρέχουν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου βρίσκεται, με σκοπό να τον εμποδίσουν.

Παράλληλα, ο Γεράσιμος, η Ειρήνη, η Χρύσα και ο Νίκος ενημερώνονται και σπεύδουν κι εκείνοι εκεί. Όταν φτάνουν, η οικογένεια Ροδίτη εκτοξεύει έντονες κατηγορίες εναντίον του πραγματικού δολοφόνου του Κοσμά, ενώ ο Θοδωρής σηκώνει το όπλο προς τον Άκη, απειλώντας ότι θα τον καταδώσει στην Αστυνομία.

Ωστόσο, η Λίνα πλησιάζει τον δολοφόνο του παππού της, και εκείνος πάνω σύγκρουση, αρπάζει το όπλο του Θοδωρή και τον απειλεί. Πριν πατήσει τη σκανδάλη, το κορίτσι παίρνει ένα τούβλο και τον χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι. Η συμπλοκή συνεχίζεται και την ώρα που ο Άκης είναι έτοιμος να διαφύγει, η Ειρήνη βρίσκει ένα φτυάρι, τον χτυπά και ο νεαρός πέφτει κάτω νεκρός.

Όταν η οικογένεια της Άννας, μαζί με τον Θοδωρή και τον Γεράσιμο, διαπιστώνουν ότι ο Άκης είναι νεκρός, σοκάρονται και αποφασίζουν να συγκαλύψουν το έγκλημα, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος, αλλά και το πτώμα του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, το πτώμα του Άκη εντοπίζεται σε μια χωματερή, και η Αστυνομία ξεκινά την έρευνα.

Από την άλλη, η Άννα και ο Δημήτρης, παρά το γεγονός ότι εντοπίζεται η σορός του Άκη, δεν υποψιάζονται τίποτα. Καθώς, όμως, οι ημέρες περνούν, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η δικηγόρος αντιλαμβάνεται ότι κάτι της κρύβει η οικογένειά της.
Ζητάει εξηγήσεις, όμως κανείς δεν της ομολογεί το έγκλημα. Η Άννα όμως είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει το ένοχο μυστικό που κανείς δεν τολμά να της πει.