Η Γη της Ελιάς: Στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο Στάθης θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Η ανατροπή που του επιφυλάσσεται η μοίρα είναι συγκλονιστική. Η αποκάλυψη της Ιουλίας σχετικά με την εγκυμοσύνη της τον αφήνει άναυδο. Ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια που ακούει, αλλά η έκπληξη του δεν σταματά εκεί…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αποκάλυψη της Ιουλίας…

Η Ιουλία συνεχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά της, και ο Στάθης βρίσκεται σε ακόμη μεγαλύτερο σοκ όταν μαθαίνει για την κόρη τους. Τον συνταράσσει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε αυτό το μυστικό.

Η αντίδραση του Στάθη είναι έντονη και φαίνεται απογοητευμένος από τη στάση της Ιουλίας. Την κατηγορεί για το ότι του έκρυβε όλα αυτά τα σημαντικά γεγονότα. Τον πλήττει το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούει για την ύπαρξη της κόρης τους. Η αποκάλυψη του μυστικού τον διαλύει ψυχολογικά.

Από την άλλη πλευρά, η Ιουλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τη στάση της. Ρίχνει το βάρος όλων αυτών των γεγονότων στον Ιπποκράτη, αναφέροντας το νεαρό της ηλικίας της ως αιτία για τις αποφάσεις της. Ο Στάθης, ωστόσο, δεν είναι πεπεισμένος και απογοητεύεται ακόμη περισσότερο με τη στάση της. Ανυπομονεί να μάθει περισσότερα για την κόρη του, καθώς η αποκάλυψη αυτή ανοίγει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του