Η παραλία επόμενα επεισόδια: Στα Μάταλα, οι κάτοικοι και οι χίπηδες ετοιμάζονται για το αποκριάτικο πάρτι στο Mermaid. Οι μάσκες που φορούν δεν αποτελούν απλώς στολή, αλλά λειτουργούν ως προσωπεία, κρύβοντας τα σκοτεινά μυστικά που ενώνουν την κοινότητα και τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο χωριό.

Εν τω μεταξύ, η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται περισσότερα για τον παράξενο τρόπο που συμπεριφέρεται ο Χάρι. Τα μυστικά που φαίνεται να κρύβει προκαλούν ρήξη στη σχέση τους και δημιουργούν απόσταση μεταξύ τους, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Όλοι φαίνονται ένοχοι, όλοι έχουν θαμμένα μυστικά. Άραγε θα έρθει ποτέ στο φως η αλήθεια των τραγικών γεγονότων που πλήττουν την κοινότητα των Ματαλών;

Ο Λοΐζος αντιλαμβάνεται σιγά-σιγά την πραγματικότητα πίσω από τις δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη, και ανακαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά και σκληρές αλήθειες, τρομοκρατείται. Παράλληλα, ο Μαρκ βυθίζεται στην αβεβαιότητα που τον συγκλονίζει, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα πρόσφατα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτό το κρίσιμο σημείο στη ζωή του.

Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή του Σήφη, προσφέροντας τη βοήθειά του για τη διαχείριση του καφενείου. Οι κάτοικοι των Ματάλων βρίσκονται μπροστά σε νέες προκλήσεις και η αβεβαιότητα για το μέλλον τους τους γεμίζει πολλά ερωτηματικά.