Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η απουσία της Αντιγόνης συνεχίζει να επηρεάζει συναισθηματικά τον Διονύση, ο οποίος αισθάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν χωρίς τη στήριξη της…. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Παράλληλα, η Νόνα και η Κερασία αποφασίζουν να επισκεφθούν το Ηράκλειο για να ξεφύγουν από τις ανησυχίες τους στα Μάταλα. Εν τω μεταξύ, ο Σήφης αντιμετωπίζει με καχυποψία την ελευθερία που αποκτά ο Τόμι στον φούρνο της Νόνας.

Απο την άλλη, ο Λοΐζος επεμβαίνει με τους επισκέπτες στο καφενείο του Σήφη, δημιουργώντας ένταση με την Ελένη, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της μπορεί να μην είναι τόσο αθώος όσο νόμιζε.

Εν τω μεταξύ, ο Τόμι και ο Χάρι αντιμετωπίζουν δυσκολίες καθώς προσπαθούν να βρουν λύσεις για τη βιωσιμότητα της κοινότητας των χίπιδων. Οι ίδιοι οι χίπηδες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη διοίκηση του Χάρι και αποφασίζουν να συζητήσουν ανοιχτά το μέλλον της κοινότητάς τους.

Τέλος, ο Καραχάλιος συνειδητοποιεί ότι για να βρει νέες πληροφορίες, πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων του χωριού και των χίπιδων. Προσπαθεί να τους πείσει να αποκαλύψουν μυστικά και ψέματα που κράτησαν κρυφά την πρώτη φορά. Άραγε θα φέρουν παραμένει οι εξελίξεις αυτές την ηρεμία και την σταθερότητα στην κοινότητα των Ματάλων;