Σασμός: Αργυρώ και Μαρίνα εναντίον της Θοδώρας και του Αντώνη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, η Άνω Ποριά αλλάζει ριζικά. Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες ανοίγουν νέα βεντέτα και το χωριό κυριαρχείται από απειλές και η αβεβαιότητα είναι παρούσα σε κάθε γωνιά. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πού θα οδηγηθεί αυτή η ιστορία.

Ο Αντρέας, από την πλευρά του έχει βρει την κατάλληλη ευκαιρία να πάρει εκδίκηση, αλλά στη ζωή του μπαίνει μια γυναίκα. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Εύα. Κάθε μέρα που περνά, οι δυο τους έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Αυτή η σχέση εξελίσσεται σε μια έντονη έλξη, και σταδιακά δημιουργούν μια ερωτική συμμαχία που κανείς από αυτούς τους δύο δεν μπορεί να αποφύγει.

Ταυτόχρονα, η Μαρίνα αποφασίζει να σπάσει τους δεσμούς της με τους Βρουλάκηδες. Πλέον, το μοναδικό της στήριγμα είναι η οικογένειά της και, φυσικά, ο Αντώνης. Ωστόσο, η ζωή της επιφέρει μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη θλίψη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς.

Η Θοδώρα, ξαφνικά, αντιμετωπίζει μια έντονη αδιαθεσία και επισκέπτεται επειγόντως τον γιατρό. Εκεί, ακούει τη σοκαριστική ανακοίνωση ότι απέβαλε. Τα όνειρά της καταρρέουν και το πένθος κατακλύζει το σπίτι των Αγγελάκηδων. Η Θοδώρα πιστεύει ότι αυτή η απώλεια αποτελεί τιμωρία από το Θεό για τον θάνατο του Πετρή.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος φοβούνται τώρα ότι η αλήθεια θα γίνει γνωστή στη Μαρίνα, και δυστυχώς, οι φόβοι τους επιβεβαιώνονται γρήγορα. Υπό το βάρος των τύψεων, η Θοδώρα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποκαλύπτει στη Μαρίνα τον λόγο πίσω από την παρεξήγηση που έπεσαν άδικα υποψίες στον γιο της για τον θάνατο του Στεφανή.

Θυμίζουμε ότι η Θοδώρα είχε ακούσει τον Μανώλη να μιλάει στον ύπνο του, φωνάζοντας το όνομα του Πετρή, και από αυτό είχε σχηματίσει την άποψη ότι εμπλεκόταν στον φόνο του Στεφανή. Τότε, είχε δει την ευκαιρία να εκδικηθεί για τη σχέση του με τη Σεμίνα και είχε καταθέσει αυτή την πληροφορία στις αρχές.

Οι αστυνομικοί, υπέθεσαν ότι ο Μανώλης, ίσως είχε δει τον Πετρή να σκοτώνει τον Στεφανή ή ότι γνώριζε κάτι για την ενοχή του και γι’ αυτό είχε εφιάλτες. Η Μαρίνα συγκλονίζεται και αδυνατεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο Αντώνης της έκρυβε αυτή την αλήθεια. Καταλήγει να βρεθεί σε έντονη σύγκρουση μαζί του, με αποτέλεσμα η σχέση τους να βρεθεί σε μεγάλη κρίση.

Εκείνη δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Αντώνη για το ότι ένα λάθος της διέλυσε τη ζωή, και ο Πετρής ήταν ύποπτος για ένα έγκλημα που δεν είχε διαπράξει, και από εκείνη τη στιγμή η ζωή του ήταν σε συνεχή κίνδυνο. Η αλήθεια φυσικά δεν μπορεί να παραμείνει κρυφή, ούτε από την Αργυρώ, που εξοργίζεται με τη Θοδώρα. Η Αργυρώ πιστεύει ότι η Θοδώρα είναι υπεύθυνη για την εκτόνωση της βεντέτας ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες και πηγαίνει να την αντιμετωπίσει, ενώ παράλληλα, στέκεται στο πλευρό της μητέρας της που είναι απογοητευμένη από τον Αντώνη.