Σασμός: Η απώλεια του Νικηφόρου ανοίγει πληγές που δεν μπορούν να επουλωθούν. Η Μαρίνα, εξαγριωμένη με τους Βρουλάκηδες, αποκόβει τους δεσμούς που τη συνέδεαν μαζί τους, την ώρα που ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος επιχειρούν να βρουν τρόπο για να φυγαδεύσουν τον Λάζαρο, προτού οι έρευνες αποκαλύψουν ότι είναι ο φονιάς….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα, ο Αστέρης είναι βέβαιος πως η απόφασή του να φύγει με την Αργυρώ και τον Πετράκη για την Αυστραλία είναι σωστή.

Παράλληλα, η Καλλιόπη δεν ακούει ούτε λέξη. Έχει ήδη αποφασίσει να εκδικηθεί για τον χαμό του εγγονού της και ξεκινά τα αντίποινα. Στο στόχαστρό της βρίσκονται ο παπάς, ο Παύλος και ο Αντώνης, που θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του συζύγου της χρόνια πριν.

Για την Καπετάνισσα, ο Παύλος είναι ο φονιάς, και ο παπάς με τον Αντώνη είναι οι συνεργοί του, γιατί τον βοήθησαν να κρύψει την αλήθεια και να παραμένει ελεύθερος. Αυτοί, όμως, δεν δέχονται τις κατηγορίες της και προσπαθούν να εντοπίσουν τον συγκρατούμενο του Βασίλη, που την έκανε στραφεί εναντίον τους.

Ο Μαθιός, που δεν αναγνωρίζει πλέον τη Βασιλική, προσπαθεί να την πείσει να αλλάξει στάση, όμως χωρίς επιτυχία. Το βλέμμα της έχει σκοτεινιάσει, και η ψυχή της έχει χάσει κάθε ίχνος συμπόνιας που είχε κάποτε. Ο θάνατος του Νικηφόρου την έχει μεταμορφώσει σε μια γυναίκα που διψάει για εκδίκηση και απαιτεί την από τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να της την παράσχει, τον Μαθιό.

Η συμπεριφορά της τρομάζει ακόμη και τον ίδιο τον Μαθιό, που παλιότερα δεν δίσταζε να χρησιμοποιήσει το όπλο του. Και ο Αστέρης τρέμει μπροστά στην αποφασιστικότητα της μητέρας του να εκδικηθεί για τον θάνατο του Νικηφόρου και προσπαθεί, μαζί με την Αργυρώ, να την πείσει να μην συνεχίσει τον κύκλο αίματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, για μια ακόμη φορά, η Καλλιόπη έχει ήδη λάβει τις αποφάσεις της και δεν αλλάζει τη στάση της, ακόμη και όταν η Βασιλική τραβά μια γραμμή και τη διαγράφει από τη ζωή της.