Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη ανατρέπει τις καταστάσεις και επηρεάζει τη σχέση μεταξύ του Μάκη και της Λίνας, δημιουργώντας ένα σοβαρό πρόβλημα στην ερωτική τους σύνδεση.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Λίνα γυρίζει πλάτη στον πατέρας της

Πώς μπορούν να παραμείνουν ζευγάρι, όταν ο πατέρας της Λίνας εκμεταλλεύεται ως τοκογλύφος τον πατέρα του Μάκη; Από την πλευρά του, ο Δημήτρης αντιδρά μάθοντας ότι ο Όθων, ο άνθρωπος του Παντελίδη, ενδιαφέρεται για τη Λίνα από την αρχή, θεωρώντας την πιθανότητα ενός γάμου. Ο Άγγελος, παρά τον αρραβώνα του με τη Βάσω που πλησιάζει, αισθάνεται αυξανόμενη πίεση. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ιδέα ότι θα γίνει μέρος της οικογένειας του δολοφόνου των γονιών του.

Ο Γιώργης προσπαθεί με τελευταία προσπάθεια να επαναφέρει τον Βασίλη στην πλευρά των θυμάτων, ενώ ο Ιπποκράτης φτάνει στο σημείο να ζητήσει μια χάρη από τον Παντελίδη, προσφέροντας πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο. Η Ειρήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα που έχει ανακαλύψει ο Ορφέας, με τη φωτογραφία του πραγματικού Αντώνη, και συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε δεν είναι ο αληθινός Αντώνης Καραδήμος. Χάνει το χάδι κάτω από τα πόδια της. Είναι καιρός να εκφραστεί η αλήθεια μεταξύ τους, με όλες τις συνέπειές της.

Παράλληλα, η Ειρήνη συναντάει, τελικά, τον Πέτρο και εκείνος της ομολογεί όλη την αλήθεια για το ποιος πραγματικά είναι. Αποκαλύπτοντας της για το φονικό, εξηγεί πως ήταν ατύχημα. Αποκαλύπτει ότι είναι φυγόδικος και ότι πήρε την ταυτότητα του πραγματικού Αντώνη Καραδήμου μετά το ναυάγιο του «Φοίνιξ», όταν ο πραγματικός Αντώνης Καραδήμος πέθανε μετά τον τραυματισμό του. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Μάκης την αντίφαση μεταξύ της αγάπης του για τη Λίνα και της απογοήτευσής του από τις πράξεις του πατέρα της; Θα καταφέρουν οι δυο νέοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να είναι μαζί;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ