Η Δήμητρα για ακόμα μία φορά βλέποντας τον Ρουσσέα με την γυναίκα του να φεύγουν με φόρμες για τζόκινγκ, ζητάει από τον Λάμπρο να κλείσει τις κάμερες και μπαίνει μέσα στο σπίτι. Όμως πριν προλάβει να κάνει κάτι ακούει από τον ασύρματο ότι ήρθε το επαγγελματικό βαν του Ρουσσέα στην πύλη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Από το παράθυρο βλέπει το βαν να πηγαίνει στο γκαράζ και δύο άντρες να κουβαλάνε χάρτινα κιβώτια ίδια με αυτά που βρήκε στο υπόγειο και μόλις ξεφορτώνουν φεύγουν. Την ίδια ώρα επιστρέφει και ο Ρουσσέας με την Τούλα, όμως η Δήμητρα πανικόβλητη προλαβαίνει να επιστρέψει στο φυλάκιο.

Πίσω στην Αρεόπολη, ο Δημοσθένης συναντά τυχαία την Ασπασία στον δρόμο και έπειτα από χίλια παρακάλια την πείθει να πάει στο σπίτι τους για να συζητήσουν.

Την ίδια ώρα, η Αρετή πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσπάσει στον Πότη για το ψέμα που της είπε. «Μα τι φταίω εγώ; Βέβαια έχεις κι εσύ τα δίκια σου, είναι τα νεύρα σου σπασμένα και με τον φούρναρη που σε άδειασε..», της απαντά εκείνος και η Αρετή ισχυρίζεται ότι ο Τάσος δέχτηκε την πρώην γυναίκα του πίσω γιατί απειλούσε να αυτοκτονήσει.

«Ο φούρναρης την κυνήγαγε και την παρακάλαγε να γυρίσει πίσω! Σου το ορκίζομαι, να μη σώσω να ξημερωθώ! Έχω και μάρτυρες αυτούς που τον έβλεπαν να την παρακολουθεί και να την κυνηγάει!», της αποκαλύπτει και η Άννα ακούγοντας τον προσπαθεί να τα μπαλώσει.

Ωστόσο ο Πότης επιμένει πως είναι 1000% σίγουρος για τα λεγόμενα του. Η Αρετή σχεδόν αφρίζει με όσα ακούει και χάνει τον έλεγχο: «Θα τον χώσω μέσα στον φούρνο με πατάτες! Αχ Παναγία μου, ζαλίζομαι, λιποθυμάω!», προλαβαίνει να πει και σωριάζεται σε μια καρέκλα, ενώ ο Πότης και η Άννα τρέχουν από πάνω της και της ρίχνουν σκαμπίλια για να συνέλθει…