Ο Ιπποκράτης σχεδιάζει πως θα κρατήσει την Ειρήνη μακριά από τα όνειρα της

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Στέλλα με το χέρι στη σκανδάλη απειλεί τον Μάριο

Ο Ιπποκράτης ανησυχεί βλέποντας την Ειρήνη να ονειρεύεται ξανά τη Γαλλία στη σειρά «Το Ναυάγιο» και αναζητά τρόπους να την αποτρέψει από τα σχέδια της. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργης και ο Βασίλης, γεμάτοι φόβο, κατανοούν τι πρόκειται να κάνει η Στέλλα στον ναύτη που φέρεται να σκότωσε τον σύζυγό της.

Στο μεταξύ, η Λίνα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να επανασυνδεθεί με τον Μάκη, ενώ ο Δημήτρης εμφανίζεται απροσκλήτως στο σπίτι της Μαρίας με σκοπό να αποκαλυφθούν όλες οι αλήθειες που αφορούν το παρελθόν.

Ο Γιώργης, καταρρακωμένος, ανακαλύπτει ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λάθος και καταλαβαίνει ότι έχει πέσει σε παγίδα. Εν τω μεταξύ, η Στέλλα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Μάριο, σημαδεύοντάς τον με το όπλο της, κι εκείνος την παρακαλεί να τον συγχωρέσει. Ο Βασίλης επεμβαίνει την τελευταία στιγμή προσπαθώντας να σώσει τον Μάριο από την οργή της Στέλλας.

Η Ειρήνη κάνει σχέδια για τα αρώματά της και το νέο εργαστήριό της, ενώ ο Ιπποκράτης ετοιμάζει τα δικά του κρυφά σχέδια. Ο Μάκης πηγαίνει στη συνάντηση με τη Λίνα, όμως με διαφορετικές προθέσεις από αυτές που εκείνη ήλπιζε. Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια σχετικά με τον αρραβώνα του Στέφανου και της Λίνας, γεγονός που οδηγεί σε αναπόφευκτη έκρηξη.

Ο Βασίλης μπαίνει ανάμεσα στη Στέλλα και τον Μάριο, επιδιώκοντας να αποτρέψει το κακό. Η Αλίκη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανοίξει όλα τα χαρτιά του. Η Χριστίνα αναγνωρίζει τον Ιπποκράτη από μια φωτογραφία στην εφημερίδα ως τον άντρα που είδε έξω από την αυλή της. Τέλος, η Λίνα εξαφανίζεται μετά από έναν καβγά με τον Μάκη, ενώ μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει και την Ειρήνη.