Η παραλία, επόμενα επεισόδια: Η Νικολίνα επισκέπτεται το Ηράκλειο μαζί με τον Δημητρό, σε μια προσπάθεια να του αναπτερώσει το ηθικό… Παρακάτω το επεισόδιο 51 που θα προβληθεί 23/11…

Η παραλία Επόμενα Επεισόδια 51

Στα προηγούμενα επεισόδια: η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στους παλιούς ιατρικούς ρυθμούς τους με τις επισκέψεις στα γύρω χωριά και επανασυστήνοντας ένα πολύ δυναμικό δίδυμο για τη φροντίδα των κατοίκων. Ο Δημητρός, σε συνέπεια των εξελίξεων με τη Ναταλί, πέφτει ψυχολογικά.  

Η παραλία 23/11 Επεισόδιο 52
Η συμπεριφορά του Γράντου έχει αλλάξει τελευταία, με τον ίδιο να επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες. Η Κερασία, πλέον, αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ και αποφασίζει να σταματήσει να επενδύει στη σχέση τους, περνώντας όλο και περισσότερο χρόνο μόνη της και με τη συντροφιά της Νόνας.

Η Νικολίνα επισκέπτεται το Ηράκλειο μαζί με τον Δημητρό, σε μια προσπάθεια να του αναπτερώσει το ηθικό έπειτα από την πρόσφατη ερωτική απογοήτευση που έζησε.

Τα ανησυχητικά νέα που μεταφέρει ο Καραχάλιος στον Χάρι δημιουργούν υποψίες στην Υπατία σχετικά με το κρυφό παρελθόν του αγαπημένου της και τα μυστικά που τους χωρίζουν.