Ο Ορέστης οδηγείται στα ίχνη του μαφιόζου Δημοσθένη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Ορέστης, πριν από καιρό, είδε τη ζωή του να ανατρέπεται. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το επάγγελμα του ως μυστικός αστυνομικός λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο, όμως μετά από μεταμόσχευση καρδιάς, από τον Κίμωνα, αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή μετακομίζοντας στη Μάνη.

Η ιστορία του συνεχίζεται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς» και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας επιστρέφει στη δράση ως αστυνομικός, διατηρώντας την ταυτότητά του κρυφή. Στο μεταξύ, όπως θα παρακολουθήσουμε ο Δημοσθένης, μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής, επιστρέφει και πάλι στη διακίνηση ναρκωτικών.

Αυτή τη φορά, καταφέρνει να αποκτήσει νέα μέσα στην Αστυνομία, «προσλαμβάνοντας» τον Βαγιάκο ως νέο συνεργό. Ωστόσο, μια πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών φτάνει στον αστυνομικό Κουράκο, και η ενημέρωση από τον Βαγιάκο στον Δημοσθένη αποδεικνύεται ψευδής.

Μερικές ημέρες αργότερα, ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών στην Αρεόπολη. Αυτό το γεγονός τον κινητοποιεί και αποφασίζει να αναλάβει δράση και μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Μy Tv, προδομένος από το πισώπλατο ερωτικό παιχνίδι της Δήμητρας και του Κουράκου δεν ενημερώνει την Αστυνομία.

Έτσι, κανείς δεν υποψιάζεται την πραγματική ταυτότητά του, ούτε ο Δημοσθένης, που κρύβεται πίσω από τις επιχειρήσεις διακίνησης ναρκωτικών. Αυτό που ο Ορέστης δεν μπορεί να φανταστεί, είναι ότι βαδίζει προς την αποκάλυψη της ταυτότητας του Δημοσθένη, με τον οποίο την ίδια ώρα έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Καθώς θα ανακαλύπτει τον ρόλο του Καπερνάρου, ο κόσμος του διαλύεται για ακόμα μία φορά…