Ο Κοντογιάννης βάζει στόχο να βγάλει από τη μέση όσους τον πλήγωσαν… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Κατά την προσπάθειά του να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για την επίθεση που δέχτηκε η Μαργέτα, ο Στέφανος καταλήγει στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα η Μαργέτα και η Άννα αντιλαμβάνονται την παρουσία ενός άντρα που φαίνεται να τις παρακολουθεί, και αισθάνονται τρόμο, καθώς ανησυχούν για την ασφάλειά τους.

Ο Κοντογιάννης, παρότι δεν είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του παπά, συνεχίζει τα επικίνδυνα σχέδιά του, με σκοπό αυτή τη φορά να καταστρέψει τους ανθρώπους που τον πλήγωσαν.

Η άφιξη της Ουρανίας στο Κιάρι δεν γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό από την Γεωργία, που δεν τη συμπαθεί και δεν κρύβει τα αρνητικά της συναισθήματα. Η Ουρανία, από την πλευρά της, έχει έρθει με σκοπό να πείσει την Αλεξάνδρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιάσονα, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη να το κάνει. Στο μεταξύ,, αναλαμβάνει τον ρόλο της πεθεράς στο Κιάρι, ενώ η Μαργέτα παραμένει κρυμμένη στην Αθήνα μαζί με την Άννα.

Βυθίζεται στη θλίψη, μαθαίνοντας πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η απομάκρυνση της από αυτόν την γεμίζει αγωνία, και ελπίζει να λάβει ευχάριστα νέα σχετικά με την υγεία του, χωρίς όμως να υλοποιείται ποτέ αυτή η ελπίδα.

Την ίδια στιγμή, η Νότα δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία στο νοσοκομείο ενώπιον των δημοσιογράφων, μετά την επίθεση στην Αλεξάνδρα. Παρόλα αυτά, η συμφωνία που έχει κάνει την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις αρχικές της κατηγορίες για τον ένοχο.

Τέλος, η Γεωργία καταφέρνει να κρατά κρυφή την εγκυμοσύνη της, ενώ η εγκυμοσύνη της Ευγενίας αποκαλύπτεται, προκαλώντας έκπληξη στον Μάρκο, ο οποίος αμφισβητεί δημοσίως την πατρότητά του, καθώς υποψιάζεται ότι ο εραστής της γυναίκας του είναι ο Φάνης, και αυτό τους φέρνει σε αντιπαράθεση.