Σασμός: Η Βασιλική αναλαμβάνει να αποκαλύψει την ταυτότητα του βιολογικού πατέρα του Νικηφόρου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Στο κάδρο της αστυνομίας ο Παύλος…

Η Βασιλική αναλαμβάνει να αποκαλύψει την ταυτότητα του βιολογικού πατέρα του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Ο γιος της κατηγορεί όλη την οικογένειά του, καθώς νιώθει ότι του κρύβανε αυτή τη σημαντική αλήθεια, κι εκείνη θα του εξηγήσει ότι την αλήθεια την έμαθε από τον παπά-Μιχάλη.Η χαρά του Μαθιού θα ξεχειλίσει, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ο Νικηφόρος θα επιλέξει να φύγει μακριά για να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

Ο Παύλος και ο φίλος του βρέθηκαν στο τέλος του Β΄ κύκλου αντιμέτωποι με μια επικίνδυνη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο φίλος του, εκφράζοντας την πρόθεσή του να επιτεθεί ξανά στη Μαρίνα, προκάλεσε τον Παύλο, που αντέδρασε με τρεις μαχαιριές. Η αντίδραση αυτή ήταν ακαριαία, και οι συνέπειές της ήταν ολέθριες.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο Παύλος παίρνει το πτώμα του φίλου του και το πετάει στη θάλασσα. Ωστόσο, η ενοχή και οι τύψεις τον κατακλύζουν. Κάθε στιγμή της ημέρας, η εικόνα του φίλου του που πέθανε από τα χέρια του τον διαλύει. Κάθε νύχτα, οι εφιάλτες τον βασάνιζαν.

Κάποια στιγμή, το πτώμα του φίλου του ξεβράζεται στην ακτή, και οι ψαράδες το βρίσκουν, γεγονός που κλονίζει την αστυνομία, αφού πίστευαν ότι ο Ευθύμης είχε φύγει μακριά. Ο φάκελος του Φαρμάκη ξανά ανοίγει και ο Αντώνης ζητάει από τον Παύλο να δώσει αποτυπώματα, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι οι δύο άντρες που είχαν διαφορές τον τελευταίο καιρό, δεν διαπληκτίστηκαν.