Το Μυστικό της Πεταλούδας: ο Χριστόφορος περιμένει την Ειρήνη στην εταιρία, αλλά, εκείνη δεν πάει. Όταν της τηλεφωνεί κι όταν ακούει παράξενους ήχους απ΄ το κινητό της, καταλαβαίνει ότι κάτι έκανε η Έλενα…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 91

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος δε μπορεί να ησυχάσει, σκέφτεται αυτά που του είπε ό Φίλιππος, ότι η Έλενα μπορεί να σκότωσε το Μάρκο, ενώ η Έλενα κάνει μια τελευταία κίνηση να συναντήσει την Ειρήνη και να της μιλήσει για το Νικήτα, που θ΄ αποβεί μοιραία.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 3/11 Επεισόδιο 91

Ο Χρυσοχόου λέει στον Άλκη ότι έγινε μια αλλαγή στο σχέδιο της μεταφοράς της κοκαϊνης και θα ενημερωθεί, ενώ θα είναι στο δρόμο για το λιμάνι. Του λέει ότι αυτός θα μείνει εκεί με τη Μαρήλια να τον περιμένουν μαζί. Ο Άλκης αγριεύει, αλλά, η Μαρήλια τον καθησυχάζει ότι θα είναι εντάξει.

Ο Άλκης φεύγει κι ενώ η Μαρήλια είναι με τον Χρυσοχόου στο σπίτι, πάει ο Άρης, που έχει ανησυχήσει γι΄ αυτήν, μετά από ένα τηλεφώνημα που της έκανε και την άκουσε παράξενη.

Η Κρίστια πάει στο νοσοκομείο και βλέπει τη Χλόη.Ο Στέφανος λέει στη Φωτίου ότι φεύγουν με τον Βασίλη για μια αποστολή, αλλά, δεν της λέει τι είναι. Η Φωτίου ανήσυχη θέλει να μάθει περισσότερα, αλλά, ο Στέφανος με το Βασίλη φεύγουν για το λιμάνι για να σταματήσουν τον Άλκη χωρίς να της πουν τι συμβαίνει.

Η Έλενα τηλεφωνεί ξανά στην Ειρήνη, που δεν της απάντησε στο μήνυμα της και την παρακαλεί ακόμα μια φορά να πάει απ΄ το σπίτι της να την αποχαιρετίσει αφού φεύγει απ΄ την Κύπρο και να της δώσει κάτι που θέλει. Η Ειρήνη είναι σε δίλημμα, τελικά, αποφασίζει να πάει, αλλά, η κατάσταση στο σπίτι της Έλενας θα ξεφύγει.

Στο μεταξύ ο Χριστόφορος περιμένει την Ειρήνη στην εταιρία, αλλά, εκείνη δεν πάει. Όταν της τηλεφωνεί κι όταν ακούει παράξενους ήχους απ΄ το κινητό της, καταλαβαίνει ότι κάτι έκανε η Έλενα και φεύγει αγριεμένος να βρει την Ειρήνη, που είναι στο σπίτι της Έλενας.
Ο Χριστόφορος φτάνει εκεί, βλέπει την Ειρήνη με αίματα στο κεφάλι και σκοτώνει την Έλενα με το όπλο του!