Ο Παράδεισος των Κυριών: ενώ η Γεωργία και ο Πάρης σχεδιάζουν το μέλλον τους… λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: η Γεωργία και ο Πάρης σχεδιάζουν το μέλλον τους…

Ο Πάρης είχε παρουσιαστεί αρχικά ως ένας ασταθής και κακοποιητής πλούσιος νέος. Για να αποκτήσει την Αμαλία, είχε βιάσει την κοπέλα και την είχε αφήσει ακόμα και έγκυο. Παρόλα αυτά, ο νέος Βασιλείου δείχνει τώρα ότι έχει αλλάξει πλήρως. Διδασκόμενος από τα φρικτά λάθη του παρελθόντος, παρουσιάζεται πλέον ως εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Αντί να επιμένει στην παλιά του συμπεριφορά, εμφανίζει μια ευαισθησία και ειλικρίνεια που τραβούν την προσοχή της ταλαιπωρημένης, μπερδεμένης και πληγωμένης Γεωργίας.

Παρά το παρελθόν του, η Γεωργία αρχίζει να εμπιστεύεται και να ερωτεύεται τον Πάρη. Αν και ο Πάρης δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματά της, είναι αποφασισμένος να την υποστηρίξει και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Προτείνει στη Γεωργία να μετακομίσει στο σπίτι του και κάνει μάλιστα πρόταση γάμου. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζει να βοηθήσει το παιδί που περιμένει να έρθει στον κόσμο να ζήσει με αξιοπρέπεια και να μην επηρεαστεί από τις κακόβουλες φήμες.

Οι περίπλοκες συνθήκες στο σπίτι της Γεωργίας, όπου η μητέρα της, Πιπίτσα, είναι έτοιμη να αφήσει τον σύζυγό της, Μάρκο, και να του παραχωρήσει το διαζύγιο που ζητούσε εδώ και καιρό, την ωθούν να δεχθεί την πρόταση του Πάρη. Ετοιμάζεται για μια νέα ζωή, όπου το παιδί της θα μπορεί να ζήσει με ασφάλεια, χαρά και μακριά από τις κακόβουλες φήμες της κοινωνίας. Και ενώ η Γεωργία και ο Πάρης σχεδιάζουν το μέλλον τους… λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο!