Η Μάγισσα εξελίξεις – Οι πιστοί υπηρέτες των Λασκαραίων και ο βαριά χτυπημένος Αντρέι βρίσκονται κλεισμένοι στο μπουντρούμι. Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Κυπριανή και η Δαμιανή εισέβαλαν στο δωμάτιο όπου κρατούνταν μοναχή η Θεοφανώ, με το μωρό της στην αγκαλιά. Όμως, δεν ήταν εντελώς μόνη.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Θεοφανώ σπέρνει τον τρόμο

Είχε τη δύναμη της μητέρας της, Αναχίτ. “Εσύ δεν θα ζήσεις, ούτε το παιδί που κουβαλάς. Αλλά έχεις μια ευκαιρία. Πολέμησε το κακό. Ξερίζωσέ το από τη ρίζα και μην το αφήνεις να αναπτυχθεί, γιατί αυτό θα κάνει. Θα εξαπλωθεί, θα καταβροχθίσει, ώσπου μια μέρα θα το βρεις πάλι μπροστά σου. Σταμάτα να κρύβεσαι! Μόνο έτσι θα γλιτώσεις εσύ και το σπάχνο σου. Όλοι έχουμε έρθει σε αυτόν τον κόσμο για ένα σκοπό, Θεοφανώ. Λίγοι όμως έχουμε τη δύναμη να τον αλλάξουμε. Εσύ θα αποφασίσεις αν θα παλέψεις ή αν θα αφήσεις το χάρισμά σου να χαραμιστεί”, της είχε πει κάποτε η Τσιγγάνα.

Και αυτό θα κάνει και η Θεοφανώ, δεν θα το χαραμίσει! Άλλωστε, χρησιμοποίησε το χάρισμά της και έδειξε τον σωστό δρόμο στον αδελφό της, Σπήλιο. Και τώρα το χρησιμοποιεί ξανά για να σταματήσει αυτές τις δύο αποφασισμένες γυναίκες. Η Κυπριανή και η Δαμιανή βλέπουν τα μάτια της Θεοφανώς να γυρίζουν και τρομοκρατούνται!

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ