Χαιρέτα μου Πλάτανο, επόμε εσόδια: Η Σύλβια, πάλι, επιμένει να φιλοξενήσει τη Φιλιώ στο πανδοχείο, μόνο που τελικά συνειδητοποιεί πως δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλη όσο νόμιζε. Ακόμη, ούτε η Μαριλού είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν όλοι, και κυρίως ο Τζώρτζης, κι απ' ό,τι φαίνεται κάτι ετοιμάζει πίσω την τους… Παρακάτω το επεισόδιο 89 που θα προβληθεί την Πέμπτη 12/1…

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 89

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Κατερίνα είναι πυρ και μανία με την παγίδα που έστησε ο Παναγής, όταν καταλαβαίνει πως ο δασονόμος δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, αποφασίζει να αναλάβει η ίδια και να εκβιάσει τον Πετράν για να . Κι ενώ η Μάρμω αμφιβολίες για το ποιος σκότωσε, τελικά, τον Ζάχο, ο Εγκέφαλος συνεχίζει τα σχέδιά του, και όλα βαίνουν καλώς εναντίον των Πλατανιωτών, και πιο συγκεκριμένα του Θοδωρή, που ετοιμάζεται για εγκαίνια.

Πέμπτη 12/1/23 Επεισόδιο 89: H Κατερίνα ζητάει από τον Πετράν να εγκαταλείψει τον Πλάτανο, αλλά αυτός είναι τόσο θυμωμένος της, που την απειλεί πως θα τραβήξει τα πράγματα στα άκρα.

Ο Τζώρτζης απογοητεύεται, καθώς προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα και τον Κανέλλο να μη μάθουν ποτέ το αποτέλεσμα του τεστ DNA και να μεγαλώσουν όλοι μαζί το μωρό, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο παπάς κλειδώνει τον Παναγή και τον Πετράν με το ζόρι στο γραφείο της Βαλέριας, μέχρι να τα βρουν, για να κόψει από τη ρίζα την κόντρα μεταξύ τους.

Η Σύλβια, πάλι, επιμένει να φιλοξενήσει τη Φιλιώ στο πανδοχείο, μόνο που τελικά συνειδητοποιεί πως δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλη όσο νόμιζε. Ακόμη, ούτε η Μαριλού είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν όλοι, και κυρίως ο Τζώρτζης, κι απ' ό,τι φαίνεται κάτι ετοιμάζει πίσω από την πλάτη τους.