Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια: Η Σύλβια, πάλι, επιμένει να φιλοξενήσει τη Φιλιώ ο πανδοχείο, μόνο που συνειδητοποιεί πως δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλη όσο νόμιζε. Ακόμη, ούτε η Μαριλού είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν όλοι, και κυρίως ο Τζώρτζης, κι απ' ό,τι κάτι ετοιμάζει πίσω από την πλάτη τους… Παρακάτω το επεισόδιο 89 που θα βληθεί την Πέμπτη 12/1…

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 89

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η είναι πυρ και μανία με την παγίδα που έστησε ο Παναγής, αλλά όταν καταλαβαίνει πως ο δασονόμος δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, αποφασίζει να αναλάβει η ίδια δράση και να εκβιάσει τον Πετράν για να φύγει. Κι ενώ η Μάρμω έχει αμφιβολίες για το ποιος σκότωσε, τελικά, τον Ζάχο, ο Εγκέφαλος συνεχίζει τα σχέδιά του, και όλα βαίνουν καλώς ενν των Πλατανιωτών, και πιο συγκεκριμένα του Θοδωρή, που ετοιμάζεται για εγκαίνια.

Πέμπτη 12/1/23 Επεισόδιο 89: H Κατερίνα ζητάει από τον Πετράν να εγκαταλείψει τον Πλάτανο, αλλά αυτός είναι τόσο θυμωμένος μαζί της, που την πως θα τραβήξει τα πράγματα στα άκρα.

Ο Τζώρτζης απογοητεύεται, καθώς να πείσει τη Χρύσα και τον Κανέλλο να μη μάθουν ποτέ το αποτέλεσμα του τεστ DNA και να μεγαλώσουν όλοι μαζί το μωρό, αλλά δεν τα κατα.

Ο παπάς κλειδώνει τον Παναγή και τον Πετράν με το ζόρι στο γραφείο της Βαλέριας, μέχρι να τα , για να κόψει από τη ρίζα την κόντρα μεταξύ τους.

Η Σύλβια, πάλι, επιμένει να φιλοξενήσει τη Φιλιώ στο πανδοχείο, μόνο που τελικά συνειδητοποιεί πως δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλη όσο νόμιζε. Ακόμη, ούτε η Μαριλού είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν όλοι, και κυρίως ο Τζώρτζης, κι απ' ό,τι φαίνεται κάτι ετοιμάζει πίσω από την πλάτη τους.