Η παραλία, επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος καταφθάνει στα Μάταλα με την ελπίδα να συναντήσει την Υπατία… Παρακάτω τα επεισόδια 6 και 7 που θα προβληθούν 11 και 12/9…

Η παραλία Επεισόδια 6-7

Η Υπατία, έπειτα από μια μέρα γεμάτη περιπέτειες με τον Χάρι, καταφθάνει αργότερα στο σπίτι της και βρίσκεται προ εκπλήξεως, ανακαλύπτοντας τον αρραβωνιαστικό της να την περιμένει με ανυπομονησία

Η παραλία 11/9 Επεισόδιο 6

Επεισόδιο 6ο: Καθώς οι υποψίες για τον φόνο της Ρηνιώς αυξάνονται, ο Καραχάλιος και ο Γράντος έχουν μια αινιγματική συζήτηση σχετικά με την εύρεση του δολοφόνου. Η Υπατία και ο Χάρι περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί, φροντίζοντας τους ασθενείς των γειτονικών χωριών. Κουρασμένοι από τις επισκέψεις, αποφασίζουν να χαλαρώσουν σε μια ερημική παραλία και έρχονται πιο κοντά.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Υπατίας, Αντιγόνη, ανησυχεί για την κόρη της που λείπει όλη την ημέρα και ψάχνει να τη βρει, μιας και την έχει αιφνιδιάσει η άφιξη του αρραβωνιαστικού της, Γιώργου. Παράλληλα, η Νικολίνα επισκέπτεται τον Νικήτα και νέα μυστικά για το κοινό παρελθόν τους αποκαλύπτονται.

Η παραλία 12/9 Επεισόδιο 7

Επεισόδιο 7ο: Ο Γιώργος καταφθάνει στα Μάταλα με την ελπίδα να συναντήσει την Υπατία. Ωστόσο, προς απογοήτευσή του, τον υποδέχεται η Αντιγόνη στο σπίτι του Αρχοντάκη και τον συστήνει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η Υπατία, έπειτα από μια μέρα γεμάτη περιπέτειες με τον Χάρι, καταφθάνει αργότερα στο σπίτι της και βρίσκεται προ εκπλήξεως, ανακαλύπτοντας τον αρραβωνιαστικό της να την περιμένει με ανυπομονησία.

Παράλληλα, ο παπα-Νικόλας και ο Γράντος συζητούν για τη σχέση του Γράντου με την Κερασία και το πώς οι φήμες και η δημόσια συμπεριφορά του μπορεί να επηρεάσουν την Κερασία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Μαρία, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον Γράντο, μιας και είναι πεπεισμένη για την ενοχή του, καταλήγει να παρατηρεί την εξέλιξη των γεγονότων από το σκοτάδι.