Η Δωροθέα έχει στα χέρια τα στοιχεία που καίνε τον Χρήστο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Όλγα βρίσκεται σε ένα σημείο όπου οι ελπίδες της να ανακτήσει την περιουσία της διαλύονται, καθώς η διαθήκη του Αποστόλη αποδεικνύεται άκυρη. Τα νεότερα γεγονότα την αφήνουν ακόμα πιο απογοητευμένη, καθώς μαθαίνει πως όλα τα ακίνητά της έχουν πωληθεί στον Χρήστο.

Παράλληλα, η Λιζέτα επισκέπτεται τον «Παράδεισο», όπου τυχαίνει να γνωριστεί με τον Σίμο. Λίγο αργότερα, όταν εκείνος επιστρέφει στο σπίτι, λέει στην Δωροθέα ότι γνώρισε την πρώην γυναίκα του Παπακώστα, και αμέσως ενημερώνεται ο Σωτήρης. Την ίδια στιγμή, η Δωροθέα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Αποστόλη και τον ενημερώνει για τη Λιζέτα. «Η Λιζέτα έχει τη μαγνητοταινία με την ομολογία της Καρτεζίνη και με τη δική μου ομολογία θα τους έχουμε στο χέρι».

Στη συνέχεια, ο Αποστόλης δίνει εντολή στον Φώτη να πάει στο αεροδρόμιο και να φέρει τη Λιζέτα, καθώς αυτή είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει. Παράλληλα, η αστυνομία παρακολουθεί το σπίτι του Χρήστου, ο οποίος γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει να βγει η αλήθεια στο φως, φροντίζει να εξαφανίσει τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον ενοχοποιήσουν για τις δολοφονίες που έχει διαπράξει.

Έτσι, βάζει σε κουτιά διάφορα πράγματα, όπως το σκουλαρίκι της κοπέλας που είχε δολοφονήσει, τα δαχτυλίδια και τα κοσμήματα των θυμάτων του και πηγαίνει να τα ξεφορτωθεί. Τελικά, τα ένοχα στοιχεία, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, δεν καταλήγουν στα χέρια της αστυνομίας, αλλά στου Ρένου, ο οποίος παρακολουθεί επίσης το σπίτι.

Αμέσως μετά ο Ρένος πηγαίνει στο σπίτι του Σίμου για να τον ενημερώσει, αλλά η Δωροθέα θα πάρει το κουτί με τα αποδεικτικά στοιχεία και θα συνειδητοποιήσει πως πλέον έχει τον Χρήστο στο χέρι και μπορεί να τον στείλει στην φυλακή.