Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το προξενιό της Ιουλίας αρχίζει να ολοκληρώνεται καθώς οι αρραβώνες της νεαρής κοπέλα με τον πολύ μεγαλύτερό της Γιωργίκη πραγματοποιούνται.

Ωστόσο σε αυτό το προξενιό υπάρχει και ο Χρήστος ο οποίος είναι ανίδεος στο ότι ο γάμος προορίζεται για τον πατέρα του και όχι για τον ίδιο με την αντίδρασή του να είναι εκρηκτική στη σειρά του Alpha.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος επιστρέφει αιφνιδιάζοντας τον Γιωργίκη

Οι αρραβώνες του Γιωργίκη με την Ιουλία βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνος θαυμάζει την πανέμορφη κοπέλα ανυπομονώντας να γίνει επιτέλους ο γάμος. Την ίδια ώρα η Χάδω δε κρύβει την ενόχλησή της από τον αδερφό της.

Η ώρα της φατούρας φτάνει, του συμφωνητικού για την προίκα, φτάνει και η Χάδω ανακοινώνει κάτι που προκαλεί αίσθηση και φέρνει κακό προαίσθημα στη Στεφανία. Ο Γιωργίκης επισημοποιεί τους αρραβώνες του με την Ιουλία και ανακοινώνει το γάμο μέσα στην εβδομάδα.

Την ώρα που ο Χρήστος μιλάει στο μοναστήρι στον Επιφάνειο για τα σκοτεινά όνειρά του και μέσα από τις εξομολογήσεις ηρεμεί, ο Γιωργίκης αρνείται να του αποκαλύψει τα δικά του σχέδια από φόβο πως η αντίδρασή του θα καταστρέψει το γάμο του.

Καθώς όμως η οικογένεια Σκούταρη καταφτάνει στο αρχοντικό του Γιωργίκη το ίδιο κάνει και ο Χρήστος αιφνιδιάζοντας τον πατέρα του. Στο μεταξύ η Ιουλία που συμπαθεί τον Χρήστο βλέπει στο πρόσωπο του Γιωργίκη έναν καλό πατέρα που προσπαθεί να προστατέψει το γιο του…

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος ξαναβρίσκει τα λογικά του – Αυτός τον σώζει

Γιάννης Στάνκογλου: Έστειλε επιστολή που ζητά να πουν συγνώμη στα ανήλικα τέκνα του!

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής έτοιμος να σκοτώσει



Source link