Τα πάνω κάτω έρχονται και πάλι στην οικογένεια του Δημοσθένη Καπερνάρου, καθώς η Ασπασία αποκαλύπτει στην Ειρήνη την μισή αλήθεια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άσχημος καυγάς ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ασπασία, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη ότι δεν σκοπεύει να μεγαλώσει το παιδί της ερωμένης του, της Ξένιας και φεύγει από το σπίτι. Παράλληλα για να εξηγήσει τα ανεξήγητα στην Ειρήνη, αναγκάζεται να της πει μόνο ένα μέρος της αλήθειας και να αφήσει πίσω της το υπόλοιπο.

Η Ειρήνη, που σοκάρεται και συγκρούεται μαζί της μετά την αποκάλυψη και παίρνει το μέρος του Δημοσθένη. Στο μεταξύ, η Ασπασία απευθύνεται στον Λυκούργο, ζητώντας του να αναλάβει το θέμα του διαζυγίου της.

Λίγο αργότερα, η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Φίλιππο και τη Βασιλική όσα έμαθε. Δηλαδή ότι δεν είναι βιολογικό παιδί του Δημοσθένη και ο Φίλιππος είναι έτοιμος να της πει ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια, ενώ στη συνέχεια μαθαίνει ότι η Ειρήνη είναι και πάλι με τον Παρασκευά και εξοργίζεται, καθώς ο φίλος του δεν του είπε τίποτα για την επανασύνδεση τους.