Ο Ιάσονας βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τις συμφορές που έχει περάσει. Κάθε επιχειρηματική του προσπάθεια έχει αποτύχει, ενώ η μητέρα του, έχει αφήσει όλη της την περιουσία στην Αλεξάνδρα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Εκείνη, παρόλο που έχει πλέον ξεκινήσει νέα ζωή με τον Μάρκο μετά από διαζύγιο, ταράζεται με τα νέα της κληρονομιάς. Αισθάνεται τύψεις για τον Ιάσονα, που έχει χάσει τα πάντα, ενώ εκείνη έχει μια περιουσία που δεν της ανήκει και αρχικά σκέφτεται να πάει στο Κιάρι για να διευθετήσει το θέμα με τον Ιάσονα.

Ο Μάρκος, από την πλευρά του, πιστεύει ότι αυτό είναι ένα σχέδιο της Μαργέτας για να κρατήσει την Αλεξάνδρα δεμένη στην οικογένεια, αλλά η ίδια θεωρεί ότι έχει αλλάξει και ότι η κληρονομιά είναι μια ειλικρινή συγγνώμη.

Το ζευγάρι έρχεται σε σύγκρουση, καθώς η Αλεξάνδρα επιθυμεί να επιστρέψει τα πάντα στον Ιάσονα, ο οποίος πλέον είναι σκιά εαυτού του.

Στο μεταξύ, η Μαργέτα αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί, καθώς ο κλοιός αρχίζει να στενεύει. Υπάρχουν πολλοί που παρακολουθούν το σπίτι στην Κηφισιά, και φαίνεται ότι η αποκάλυψη είναι αναπόφευκτη. Έτσι, αποφασίζει να είναι η ίδια αυτή που θα το πράξει.

Η Μαργέτα, λοιπόν, ενημερώνει τον Στέφανο, κι εκείνος συμφωνεί. Έπειτα από καιρό, επιστρέφει στο Κιάρι, γνωρίζοντας ότι η εμφάνισή της θα προκαλέσει σεισμό.Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας βρίσκονται μαζί, όταν χτυπάει η πόρτα και μπροστά τους εμφανίζεται η Μαργέτα.

Η εμφάνισή της προκαλεί σοκ, ενώ η Ουρανία δεν πιστεύει στα μάτια της. Ο Ιάσονας θα εξοργιστεί και πάλι μαζί της, αφού τόσο καιρό την θρηνούσε, ενώ η περιουσία της θα επιστρέψει στα χέρια, και η Ουρανία, πλέον, δεν έχει καμία θέση στο αρχοντικό.