Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Σασμός» αναμένεται να μας καθηλώσουν, καθώς ένα νέο που θα μάθει η Βασιλική θα φέρει κι άλλες ανατροπές στη ζωή της.

Μετά τον θάνατο του Λάζαρου, η αστυνομία ξεκινά τις έρευνες για να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ο Αντώνης εστιάζει αρχικά στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, οι οποίοι είναι εξοργισμένοι και σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ταυτόχρονα, ένα νέο σοκάρει τη Βασιλική. Μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Παρόλα αυτά, οι τύψεις όσα συνέβησαν στην κρυψώνα του Λάζαρου την βασανίζουν και δεν μπορεί να χαρεί το ευχάριστο γεγονός.

Στα επόμενα επεισόδια, η Βασιλική αποκαλύπτει στον Μαθιό όλες τις λεπτομέρειες της νύχτας που πέθανε ο Λάζαρος. Ο Μαθιός, φοβούμενος μην την συλλάβει η αστυνομία, της υπόσχεται ότι θα παραδοθεί και θα αναλάβει την ευθύνη για το έγκλημα.

Η Βασιλική, ωστόσο, αρνείται να δεχτεί αυτήν την πρόταση και του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη, ελπίζοντας να τον αποτρέψει από την απόφασή του. Παράλληλα, η Εύα αποκαλύπτει στον Αντρέα ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, ενώ παράλληλα καταφέρνει όλο και περισσότερο να τον κάνει υποχείριο της.

Καθώς η αναζήτηση για τον δολοφόνο του Λάζαρου συνεχίζεται, ο Αντώνης πηγαίνει να συλλάβει τον Μαθιό, που δεν έχει άλλοθι για τη συγκεκριμένη νύχτα. Ωστόσο, η Βασιλική, προκειμένου να τον προστατέψει, αποφασίζει να παραδοθεί στις αρχές.