Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Πολυξένη θα καταλήξει νεκρή. Ο Βρώτσος φέρνει ξανά στον πύργο τη Μαριώ, όπου αποκαλύπτει στον Μάρκο τις ραδιουργίες της πρώτης.

Η Μάγισσα – Λύνει την σιωπή της και ….

Αυτή η αποκάλυψη οδηγεί τον Μάρκο σε έντονη αναστάτωση, ενώ ο κλοιός γύρω από την Πολυξένη στενεύει και εκείνη παραδέχεται το έγκλημα, δηλώνοντας: “Είναι αλήθεια, εγώ το έκανα”. Ο Μιχαήλ δίνει εντολή να κλειστεί η Πολυξένη στο μπουντρούμι χωρίς να έχει πρόσβαση ούτε σε νερό ούτε σε φαγητό, αλλά ο Μάρκος είναι πεπεισμένος πως ο Τζανής κρύβεται πίσω από το φονικό. Η Μεταξία υποστηρίζει ότι η Δαμιανή έχει κάποιο κίνητρο να κατηγορήσει τη Πολυξένη.

Παρά τις προσπάθειες να διαπιστωθεί ο ένοχος, η Πολυξένη δεν αποκαλύπτει τίποτα και διατηρεί σιγή ιχθύος, προστατεύοντας το μυστικό της Δαμιανής. Η Δαμιανή, αισθανόμενη την καταρρακωμένη, απομονωμένη και χωρίς τον πιο έμπιστο άνθρωπό της, αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεων της. Η μέρα της εκτέλεσης της Πολυξένης έρχεται και όλοι συγκεντρώνονται έξω από τον πύργο για να παρακολουθήσουν την εκτέλεσή της. Η Δαμιανή, πριν την εκτέλεση, επισκέπτεται την Πολυξένη στο μπουντρούμι.

Σε μια τελευταία κουβέντα, η Πολυξένη κάνει μια ερωτική εξομολόγηση στη Δαμιανή. Στη συνέχεια, η Πολυξένη οδηγείται στην κρεμάλα και εκεί καταλήγει νεκρή. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά αποκαλύπτει την τραγική κατάληξη της Πολυξένης, η οποία παραμένει πιστή στο μυστικό της Δαμιανής μέχρι το τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ