Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Μάγια ανακοινώνει στον Αποστόλη τι είναι έγκυος, αλλά εκείνος αντιμετωπίζει την κατάσταση με απαξίωση, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να την παντρευτεί λόγω του πρώην επάγγελμά τος της. Την παροτρύνει να το ρίξει και της υπόσχεται οικονομική ενίσχυση.  Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να το ρίξεις. Θα σου δώσω όσα χρήματα χρειάζεσαι» της λέει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Όλγα βάζει φιτιλιές στον Πάρη

Εξοργισμένη, η Μάγια του απαντά αιχμηρά και του ζητά να φύγει από τη ζωή της λέγοντας του: «Εντάξει, Αποστόλη, θα το ρίξω, φύγε όμως και μη σε ξαναδώ μπροστά μου» . Σύντομα, η Ολγα αποκαλύπτει στον Πάρη τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους, ελπίζοντας ότι θα πείσει και τον ίδιο να αντιμετωπίσει διαφορετικά τον Αποστόλη και να τον διώξουν απο το σπίτι. Ο Πάρης, παρότι απογοητεύεται από τον πατέρα του, αρχίζει να διακρίνει στον χωρισμό μια ευκαιρία για νέα αρχή στη ζωή του.

Ωστόσο, μια συζήτηση με τον γιο του τον κάνει να σκεφτεί περισσότερο. Αφού ο Πάρης υποδεικνύει το λάθος που έκανε, ο Αποστόλης αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Μάγια. Ποια θα είναι η αντίδραση της Μάγιας μετά την πρόταση του Αποστόλη; Θα δεχτεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους; Πώς θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη τη σχέση τους; Ποιο ρόλο θα παίξουν η Ολγα και ο Πάρης σε αυτή την υπόθεση;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ