Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Κρίστια, πολύ ταραγμένη απ΄ το βίντεο και τα μηνύματα, που έλαβε απ΄ το κινητό του Γρηγόρη, αποφασίζει να μάθει πώς είναι δυνατόν να της τα έστειλε, ενώ είναι στο ψυχιατρείο. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 62

Ο Θέμης με την Κρίστια μαθαίνουν πως ο Χριστόφορος δεν είπε στην κατάθεση του ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα και όχι αυτός, ούτε έδωσε το ημερολόγιο της Βαγγελιώς σαν στοιχείο, που αποδεικνύει ότι τον είχε μαχαιρώσει. Μαζί με τη Λουκία και τον Στέφανο, αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν το έκανε.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 5/10 Επεισόδιο 62

Ο Χριστόφορος το λέει στην Ειρήνη, ότι δεν είπε τίποτα απ΄ αυτά στην κατάθεση του και της ζητάει να κάνει το ίδιο, όταν θα καταθέσει. Η Ειρήνη, όμως, αντιδράει, πιστεύει πως η ανακρίτρια πρέπει να μάθει για την πιθανότητα να σκότωσε η Βαγγελιώ το Νικήτα και όχι ο Χριστόφορος.
Η Σοφία βγάζει βόλτα το Μπεν για ν΄ αφήσει την Ειρήνη και τον Χριστόφορο να μιλήσουν κι έχει πάλι την παράξενη αίσθηση πως κάποιος την παρακολουθεί.
Ο Άρης, ανήσυχος που η Μαρήλια δεν του απαντάει στο τηλέφωνο, πάει σπίτι της. Τη ρωτάει τι συμβαίνει και για ποιο πράγμα φταίει αυτή, όπως του είχε πει τη μέρα της ταφής του Δώρου. Η Μαρήλια, ενώ θέλει να του πει για το ατύχημα και ότι εξ΄ αιτίας της έχει μπλέξει ο Άλκης, φοβάται και δεν το κάνει. Έτσι ο Άρης παίρνει την απόφαση να κάνει κάτι γι΄ αυτό μόνος του.
Η Κρίστια, πολύ ταραγμένη απ΄ το βίντεο και τα μηνύματα, που έλαβε απ΄ το κινητό του Γρηγόρη, αποφασίζει να μάθει πώς είναι δυνατόν να της τα έστειλε, ενώ είναι στο ψυχιατρείο.