Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Συναρπάζουν οι εξελίξεις της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» με τη μία αποκάλυψη να διαδέχεται την άλλη.

H αλήθεια για την Ανθή θα βγει στην επιφάνεια σοκάροντας. Αυτό όμως θα είναι μόνο η αρχή για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα η Ανθή θα αναγκαστεί να κάνει μία συμφωνία με τον Αλέξανδρο προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Τάσος θα είναι καλά. Έτσι, ο Αλέξανδρος καλεί τους δημοσιογράφους σπίτι του. Με τρεμάμενη φωνή, η κοπέλα ομολογεί μπροστά σε όλους ότι δεν είναι η Μάνια αλλά η Ανθή.

Την ίδια ώρα ισχυρίζεται ότι ο Αλέξανδρος δε την έσπρωξε μέσα στις φλόγες τη νύχτα της φωτιάς και πως ο Τάσος ποτέ δεν έπεσε θύμα απαγωγής αλλά αντίθετα το έχει σκάσει καθώς επιτέθηκε στον Αλέξανδρο.

Η αποκάλυψη αυτή σοκάρει και όλοι μένουν έκπληκτοι από τα νέα. Ο Θάνος και ο Μάρκος παίρνουν καταθέσεις από όλους σε μια προσπάθεια να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Η Ειρήνη στο μεταξύ βρίσκει ξανά τη φίλη της αλλά τα συναισθήματά της είναι ανάμικτα. Ο Οδυσσέας από την άλλη φοβάται πως ο πατέρας της Ειρήνης συνεργάζεται με τον Άρη.

Το ντόμινο των εξελίξεων θα φέρει τον Αποστόλη εκτός φυλακής και τη Φαίδρα να έρχεται αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις…

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Παρασκευής

Διαβάστε επίσης:

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Η Φαίδρα κάνει τον απόλυτο εκβιασμό στον Άρη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος σε Γιώργο και Θοδώρα

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος κάνει σύγκριά του τη Θεοφανώ



Source link