Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», θα δούμε εκπληκτικές ανατροπές, με τον Σπήλιο να εγκαταλείπει την Κυπριανή.

Μετά την αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ είναι αδερφή του, ο Σπήλιος είναι ταραγμένος και αναρωτιέται αν πρέπει να συνεχίσει τον σχεδιασμένο θάνατο της, λαμβάνοντας υπ’όψη τον ρόλο της Κυπριανή στην όλη υπόθεση, η οποία βάζει πάντα πάνω από όλα το μίσος της.

Παράλληλα, ο θάνατος της Θεοφανώς είναι επιθυμία και του Τζανή, της Δαμιανή και της Μεταξία. Ωστόσο, εκείνος ξέρει ότι η «κακιά μάγισσα», όπως αποκαλούν την Θεοφανώ, δεν είναι υπεύθυνη για τον χωρισμό της κόρης του.

Την ώρα που ο Σπήλιος προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με την Θεοφανώ, το πνεύμα της Αναχίτ καταλαμβάνει τη νεαρή γυναίκα και τότε ακούει τον γιο του, Πετρούνη, να του θυμίζει όσα έκανε ο ίδιος στο παρελθόν και τότε ο Σπήλιος θα καταλάβει τα λάθη του.

Αν και η στιγμή να τιμωρηθεί πλησιάζει, όλα ανατρέπονται πριν οδηγηθεί η Θεοφανώ στον θάνατο και όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ANT1 «Η Μάγισσα», ο Σπήλιος την σώζει, γνωρίζοντας πως δεν ευθύνεται για τίποτα, παρά την επιθυμία της Κυπριανή.

Η Ρηνιώ ξεσκεπάζει την φόνισσα της Αναστασίας

Τα πάνω κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», με την Ρηνιώ να αποκαλύπτει στον Κανέλλο ότι η Δαμιανή κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Αναστασίας.

Η Δαμιανή μετά την επιτυχία του γιου τους Τζανή στον Πύργο των Λασκαραίων, βάφει και πάλι τα χέρια της με αίμα, δολοφονώντας την Αναστασία, την πρώτη γυναίκα του Μιχαήλ.

Εκεί όμως που είναι σίγουρη ότι θα γλιτώσει και πάλι, οι υποψίες της Ρηνιώς πέφτουν πάνω της και πριν φύγει από τον πύργο των Λασκαραίων, με την βοήθεια της Αγάθης, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, αποκαλύπτει στον Κανέλλο ότι η Δαμιανή σκότωσε την Αναστασία.

Ο Κανέλλος συγκλονίζεται και δεν μπορεί να πιστέψει πόσο αδίστακτη είναι η Δαμιανή και ότι διέπραξε ένα τόσο φρικτό έγκλημα.

Εντωμεταξύ, η Αγάθη βοηθά την Ρηνιώ να αποδράσει από τον Πύργο κι εκείνη τρέχει να βρει τον Μάρκο, τον Μιχαήλ και λίγο αργότερα φτάνει και ο Αντρέι. Η Ρηνιώ αποκαλύπτει τότε πως η Αναστασία δολοφονήθηκε από την Δαμιανή και πως η Θεοφανώ βρίσκεται στον δρόμο προς τον θάνατο από τους Γερακάρηδες.

Άραγε ο Μάρκος και ο Αντρέι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό;