Η Μάγισσα – Η συνέχεια της σειράς καθηλώνει, καθώς οι Γερακάρηδες κρατούν όμηρο τη Θεοφανώ και την καταδικάζουν σε θάνατο. Μετά τη συμμαχία τους με τον Τζανή και την επίθεσή τους κατά των Λασκαραίων, κατακτούν τον πύργο, με τον Τζανή να γίνεται καπετάνιος και να ορκίζεται για εκδίκηση.

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ στα χέρια των Γερακάρηδων

Η Θεοφανώ, εντοπίζεται από τους Γερακάρηδες και κρατείται όμηρος, το μέλλον της εκτίθεται στην εξουσία τους και του Τζανή, ενώ η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει για τον θάνατό της. Ο Σπήλιος σχεδιάζει επίσης τον θάνατό της για να εξυπηρετήσει σχέδια του. Παρά τις προσπάθειες της Θεοφανώς να δραπετεύσει, οι Γερακάρηδες είναι έτοιμοι να την εκτελέσουν, αλλά αυτή η ενέργεια αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν που τους απειλούν.

Παράλληλα, η Ρηνιώ με τη βοήθεια της Αγάθης καταφέρνει να αποδράσει και να ενημερώσει τους Μιχαήλ, Μάρκο και Αντρέι για την κατάσταση. Καθώς η ώρα της καταδίκης πλησιάζει για την Θεοφανώ, ο Σπήλιος αποκαλύπτει τη σχέση τους, αλλάζοντας το μέλλον της. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται έπειτα από αυτήν την αποκάλυψη αλλάζουν ριζικά την κατάσταση και την εξέλιξη των γεγονότων στη σειρά.

Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Σπηλίου όσον αφορά τη Θεοφανώ; Θα αλλάξει η στάση των Γερακάρηδων και του Τζανή μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Θεοφανώς με τον Σπήλιο; Ποια θα είναι η αντίδραση των Μιχαήλ, Μάρκου και Αντρέι μόλις μάθουν την κατάσταση της Θεοφανώς;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ