Το Ναυάγιο Επεισόδιο 77 – Ο Μιχάλης αντιμετωπίζει την προοπτική να κατηγορηθεί για το ναυάγιο του Φοίνιξ, παρόλο που είναι αθώος, ενώ οι πραγματικοί ένοχοι εξακολουθούν να είναι ατιμώρητοι.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 77 – Η Ειρήνη υποχείριο του Ιπποκράτη

Οι διαφωνίες μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη επιδεινώνονται, με την έντονη αντιπαράθεση τους να φτάνει στο αποκορύφωμά της στον Ορφέα. Η Ειρήνη υπερασπίζεται το παιδί σαν να είναι δικό της και απειλεί τον Ιπποκράτη με συνέπειες αν επαναληφθεί η άσχημη συμπεριφορά του. Αν και συνειδητοποιεί ότι η νέα σύζυγός του δεν είναι όπως η προηγούμενη, σχεδιάζει νέα σχέδια για να την υποτάξει. Η Ειρήνη, από την πλευρά της, διχάζεται ανάμεσα στην αγάπη για το παιδί της και την ανασφάλειά της για το μέλλον της σχέσης της με τον Ιπποκράτη.

Ο Δημήτρης αρνείται να παραχωρήσει τη θέση του στον Κώστα παρά τις πιέσεις του. Αντίθετα, εκβιάζει τον Κώστα, ελπίζοντας ότι θα αλλάξει γνώμη. Η υγεία της παπαδιάς προβληματίζει τους πάντες καθώς παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ η ανησυχία για την τύχη του Μάκη φτάνει στο αποκορύφωμά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ