Η Θεοφανώ για να ξεφύγει από τον Μόφορη φτάνει σε κρίσιμο σημείο. Με την αναπάντεχη βοήθεια της μικρής Αννούλας, η Θεοφανώ καταφέρνει να δραπετεύσει από τη σπηλιά όπου είχε βρει καταφύγιο, αλλά η ελευθερία της δεν κρατάει για πολύ. Η Κυπριανή, γνωρίζοντας τα μέρη όπου η Θεοφανώ θα μπορούσε να κρυφτεί, την παγιδεύει, την αιχμαλωτίζει και η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Την ίδια ώρα, ο Βρώτσος αιχμαλωτίζει την ερωμένη της Πολυξένης, ενώ ο Αντρέι έρχεται αντιμέτωπος μαζί της. Ένας μυστηριώδης άντρας πλησιάζει το σπίτι όπου κρατείται η Θεοφανώ, δίνοντάς της μια ευκαιρία να γλιτώσει. Τρομαγμένη και ανήσυχη για την ασφάλειά της, η Θεοφανώ βρίσκει νέο καταφύγιο στο μοναστήρι, όπου η Αγάθη αρχικά διστάζει να τη βοηθήσει, φοβούμενη τις συνέπειες της ανάμιξης με την Κυπριανή.

Η Θεοφανώ, ωστόσο, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της μητέρας της και να ξεσκεπάσει τους Γερακάρηδες, τους οποίους υποπτεύεται για τη δολοφονία. Η αποφασιστικότητά της να αντιμετωπίσει την Κυπριανή ευθέως οδηγεί σε μια επικίνδυνη συνάντηση και η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή.

Στο μεταξύ, η επιστροφή της Γερακίνας στον πύργο των Γερακάρηδων ανατρέπει τις ισορροπίες, ενώ ο Φρίξος ενημερώνει τον Αντρέι για το που βρίσκεται η Θεοφανώ κι εκείνος φεύγει για το μοναστήρι.

Ωστόσο, η Θεοφανώ, έχοντας σημαντικές πληροφορίες, αρχίζει την αναζήτηση για τον πατέρα της, ενώ ο Αντρέι που δεν την βρίσκει στο μοναστήρι φοβάται μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό…

Η Δαμιανή ομολογεί τον φόνο του βρέφους

Η Δαμιανή βρίσκεται σε δύσκολη θέση, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», μετά την αποκάλυψη της Κερασίνας ότι ο Τζανής έχει ερωτική σχέση με την Μεταξία και την επιβεβαίωση του Μάρκου για τα λεγόμενα της.

Ο Κανέλλος και ο Αντρέι ξεκινούν την ανάκριση του Τζανή για τη δολοφονία του βρέφους και βρίσκονται αντιμέτωποι με αλήθειες που τους αφήνουν άφωνους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Τζανής αποκαλύπτει στον Αντρέι ότι η μητέρα του γνώριζε για την ερωτική του σχέση με την Μεταξία και ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του δολοφονημένου βρέφους.

Ο Αντρέι, μετά από πολλές σκέψεις, καταλήγει στη Δαμιανή, λέγοντας της ότι γνωρίζει ότι εκείνη είναι η δολοφόνος του εγγονού της, ενώ για καιρό κατηγορούσε την Θεοφανώ. Η Δαμιανή, αντιλαμβανόμενη ότι δεν έχει άλλη επιλογή, παραδέχεται την πράξη της, λέγοντας: «Ναι, εγώ το έκανα, αλλά δεν μπορείς να το αποδείξεις!». Έπειτα από αυτή την σοκαριστική ομολογία, ο Αντρέι προσπαθεί να βρει αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν την δολοφονία, ενώ η Δαμιανή αναζητά νέους συμμάχους.