Η Αλεξάνδρα στην αγαπημένη σειρά «Έρωτας Φυγάς» βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα δύσκολη κατάσταση, καθώς αναμένεται να κληθεί εκ νέου στο δικαστήριο ως κατηγορούμενη και η αγωνία της για μια πιθανή φυλάκιση είναι ιδιαίτερα έντονη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Κι ενώ φαίνεται να υπάρχει ηρεμία στη ζωή της Αλεξάνδρας, μια κλήτευση για το εφετείο φέρνει και πάλι στη ζωή της τα πάνω κάτω.

Ο Ιάσονας λαμβάνει την κλήτευση και αναγκάζεται να ενημερώσει την Αλεξάνδρα για την επανεξέταση της υπόθεσης του πυροβολισμού, επαναφέροντας την ίδια σε μια κατάσταση αγωνίας και αβεβαιότητας.

Η Αλεξάνδρα δείχνει ιδιαίτερη ανησυχία στην προοπτική ενός νέου δικαστηρίου και φοβάται ότι αυτή τη φορά μπορεί να μην γλιτώσει. Στο μεταξύ, ο Μάρκος αμφισβητεί τις προθέσεις του Ιάσονα, ενώ η Μαργέτα μαθαίνοντας τα δυσάρεστα νέα ξεκινάει να ψάχνει τρόπους για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα.

Η Νάντια, από την πλευρά της, έχει αποφασίσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την υποστήριξη της Αλεξάνδρας, ενώ ο Μάρκος και ο Ιάσονας πρέπει να συνεργαστούν για να αποκρούσουν τις κατηγορίες, με την βοήθεια της Νάντιας. Η Αλεξάνδρα περιμένει με αγωνία, έχοντας ελάχιστες ελπίδες να αθωωθεί.