Σασμός – Ο Ρούσσος Σταματάκης, πατέρας του Αντρέα, επιστρέφει δραματικά στην Άνω Ποριά, προκαλώντας κύματα αναταραχής στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Ρούσσος, παρά την απώλεια της συζύγου του, της Μαργέτας, αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Σουηδία και να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από πολλά χρόνια.

Σασμός – Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Ρούσσο

Αυτή η επιστροφή συμβαίνει λίγο πριν από τη σύγκρουση των δύο οικογενειών, χωρίς να γνωρίζει την ύπαρξη μιας μεγάλης βεντέτας. Το ρόλο του Ρούσσου Σταματάκη αναλαμβάνει ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ένας εξέχων ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ. Η αποδοχή του ρόλου από τον Παπαγεωργίου φαίνεται να επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τους δημιουργούς της δραματικής σειράς του ALPHA, υποδεικνύοντας ότι θα τον απολαύσουμε στην οθόνη μας στα επόμενα επεισόδια.

Η επιστροφή του Ρούσσου Σταματάκη αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της σειράς, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση και αναταραχή στην ιστορία των χαρακτήρων. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πώς η επιστροφή αυτή θα επηρεάσει τις σχέσεις και τις εξελίξεις μεταξύ των χαρακτήρων, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για αναπάντεχες ανατροπές και έντονα συναισθηματικά συμβάντα. Ποιο θα είναι το κίνητρο της επιστροφής του Ρούσσου Σταματάκη στην Άνω Ποριά μετά από τόσα χρόνια;

Πώς θα επηρεάσει η παρουσία του τη δυναμική ανάμεσα στις δύο οικογένειες και την υφιστάμενη βεντέτα;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ