Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συναρπαστικές αναταράξεις καθώς ο Κανέλλος εκρηκτικά αλλάζει. Η Δαμιανή θα βιώσει μια σημαντική αποκάλυψη, καθώς ο πιστός της σύμμαχος, Κανέλλος, θα αποκαλύψει ένα νέο πρόσωπο που συνδέεται με εκείνη, προκαλώντας αναστάτωση.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Η μάνα μου σκότωσε την Αναστασία

Η εναρκτήρια σκηνή θα είναι η εισβολή του Τζανή με τον Σπήλιο και τους Γερακάρηδες στον πύργο των Λασκαραίων, μετατρέποντας τον χώρο σε θέατρο αιματηρού πολέμου. Κατά την τελευταία στιγμή, ο Μάρκος και ο Μιχαήλ δραπετεύουν, αλλά όχι και ο Κανέλλος. Κατά τη διάρκεια της αναταραχής, η Δαμιανή εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να εκδικηθεί την Αναστασία για τις προσωπικές της αδικίες. Παρά την επιτυχία της στο να αποφύγει τις συνέπειες του εγκλήματός της, η Ρηνιώ υποψιάζεται την πραγματική της φύση.

Η μητέρα της, αντιλαμβανόμενη την κατάσταση, προσέχει να μην εκτεθεί απο την κόρη της και την φυλακίζει. Στο μεταξύ, η Αγαθή συναντά την νεαρή κοπέλα που της ζητά βοήθεια για να δραπετεύσει από τον πύργο. Πρέπει να με βοηθήσεις να βρω τρόπο να φύγω από το πύργο” της λέει και η Αγαθή δέχεται. Στη σπηλιά του Τζανέτου, ο Μάρκος και ο Μιχαήλ ανακαλύπτουν κρυψώνα, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει τον επίλογο του σκοτεινού του παρελθόντος. Η ώρα της εκδίκησης για τον θάνατο του αδελφού του πλησιάζει, αφήνοντας όλους σε αναμονή.

Κατά το βράδυ, οι προοπτικές αλλάζουν δραματικά για όλους. Οι Γερακάρηδες αποφασίζουν να εκτελέσουν την Θεοφανώ στο Ταίναρο, όπου είχε δολοφονηθεί η μητέρα της. Στον πύργο, η Ρηνιώ αποκαλύπτει στον Κανέλλο τις υποψίες της σχετικά με την Αναστασία, δημιουργώντας αναστάτωση στον κόσμο του. “Η μάνα μου σκότωσε την Αναστασία. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι εκείνη το έκανε” του λέει. Αργότερα, η Αγαθή βοηθά την Ρηνιώ να δραπετεύσει, οδηγώντας την προς τους υπόλοιπους συγγενείς της στη σπηλιά.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ