Η Μάγισσα – Η ζωή του Κανέλλου στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα πάρει μια απότομη στροφή καθώς αντιμετωπίζει ένα σοκαριστικό αποκαλυπτικό γεγονός. Αντί να παραμένει στο περιθώριο της δράσης, ο Κανέλλος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κατάσταση που θα τον οδηγήσει στην άκρη της νοητικής του ισορροπίας χάνοντας τα λογικά του.

Η Μάγισσα – Η Αλήθεια τσακίζει τον Κανέλλο

Η αφετηρία της υπόθεσης είναι η βίαιη επίθεση από τον Τζανή και τους Λασκαραίους στον πύργο των Λασκαραίων, με αποτέλεσμα τον θάνατο της Αναστασίας και το χάος να κυριαρχεί. Στο μεταξύ, ο φόνος της Αναστασία, μια πράξη που θα έχει συνέπειες πέραν του προφανούς. Η Ρηνιώ, αντιλαμβανόμενη την αλήθεια, αποκαλύπτει τα γεγονότα στον Κανέλλο, ο οποίος ανατριχιάζει με την αλήθεια που μαθαίνει. Ακολουθεί ένας παρανοϊκός συνειρμός γεγονότων, καθώς η Ρηνιώ, με την υποστήριξη της Αγάθης, εγκαταλείπει τον πύργο και συναντά την οικογένεια της στο κρησφύγετο.

Ο Κανέλλος, αντίθετα, επιλέγει να αντιμετωπίσει απευθείας τη Δαμιανή. Σε μια έντονη αντιπαράθεση, η Δαμιανή αποκαλύπτει την αλήθεια, ρίχνοντας τον Κανέλλο σε έναν εσωτερικό αγώνα. Ο Κανέλλος, πληγωμένος και αποστασιοποιημένος από την αλήθεια που ανακάλυψε, χάνει την ψυχραιμία του. Η εικόνα που είχε διαμορφώσει για τη Δαμιανή καταρρέει, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα των πράγματων. Αυτή η ανακάλυψη θα σηματοδοτήσει μια νέα φάση στη ζωή του Κανέλλου, μια φάση γεμάτη με ανατροπές και προκλήσεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ