Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η οικογένεια Μπουραντά αντιμετωπίζει τον θάνατο του Άγη με βαριά καρδιά. Ο πόνος τους είναι ανείπωτος, αφού ένας νέος άνθρωπος έχασε αναίτια τη ζωή του. Το σπίτι γεμίζει με απορίες και ενοχές, κυρίως για τον πατέρα του Άγη, Χριστόφορο, ο οποίος αναρωτιέται εάν φέρει ευθύνη για τον θάνατο του γιου του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια την γλιτώνει ξανά

Παρακάμπτοντας τις διαφορές του με τον Αποστόλη, ο Χριστόφορος τον επισκέπτεται και του ζητά να του ανοίξει την ψυχή του σχετικά με τη σχέση του με τον Άγη. Ο Αποστόλης συγκινείται από την αγωνία του φίλου του και αποφασίζει να του αποκαλύψει τα πάντα. Του εξηγεί πως είχε μιλήσει στον Άγη για όσα του είχε αποκαλύψει ο Χρήστος: την αλήθεια πως η Βικτώρια δεν ήταν η βιολογική του μητέρα. Παρόλα αυτά, ο Χριστόφορος δεν μπορεί να αποδεχτεί αμέσως αυτήν την πραγματικότητα.

Επιμένει να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ για να κατανοήσει πλήρως τα όσα συνέβησαν μεταξύ της Λιζέτας και του Άγη. Από την άλλη πλευρά, η Βικτώρια έχει αρκετούς εχθρούς, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να την επιτεθούν. Ένας άντρας, υπό εντολή του Χρήστου, εισβάλλει στο βρεφοκομείο και τοποθετεί σφαίρες από ένα όπλο, όμως η Στέλλα τον παρατηρεί. Ανώνυμα τηλεφωνήματα στην αστυνομία αποκαλύπτουν τη θέση των σφαιρών, αλλά πριν οι αρχές φθάσουν, η Στέλλα παίρνει τις σφαίρες, σώζοντας έτσι τη Βικτώρια από την παγίδα.

Αντί να ευχαριστήσει τη Στέλλα για τη βοήθειά της, η Βικτώρια εκβιάζει τη Στέλλα, απειλώντας να την καταδώσει στην αστυνομία εάν δεν συνεργαστεί μαζί της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ