Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη ένα γράμμα από τον Πέτρο, αλλά επιμένει πρώτα να μάθει τι σχέση έχουν οι δυο τους. Εν τω μεταξύ, η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Στέλνει τον Μιχάλη φυλακή

Μια παγίδα που του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω κάτω. Την επόμενη μέρα, ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπάει, ενώ η Ελένη αρχίζει να έχει υποψίες για την υγεία του μωρού της Στέλλας. Η Θοδώρα, τώρα, βοηθάει τον Δημήτρη να ξεσκεπάσει μία πλεκτάνη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον πιο έμπιστο συνεργάτη του. Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης προσπαθεί να αποδεχθεί πως θα είναι κατηγορούμενος στη δίκη για το «Φοίνιξ», ενώ τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να το ανακοινώσει στην Ελένη.

Παράλληλα, στην Κρήτη, η υγεία της Λαμπρινής επιδεινώνεται και ο παπάς τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα η Ειρήνη, ύστερα από έναν μεγάλο καβγά με τον Ιπποκράτη, παίρνει μία δύσκολη απόφαση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ